hej! jestem z okolic Bielska. przyjechalem tydzien temu:)), sa tu jakies miejsca gdzie mozna spotkac bielszczan i nie tylko?????? [/color:23bf126fdd] 😆 ❓ [/size:23bf126fdd][/size:23bf126fdd] cez/
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
cezary wrote:
hej! jestem z okolic Bielska. przyjechalem tydzien temu:)), sa tu jakies miejsca gdzie mozna spotkac bielszczan i nie tylko?????? [/color:451accc918] 😆 ❓ [/size:451accc918][/size:451accc918] cez/
No właśnie – dokładnie skąd? Ja też jestem z okolic Bielska, a teraz z okolic Manchesteru.
Polaków jest tera od groma, uważaj z wygłaszaniem negatywnych uwag na ulicy 😆
Tak prawie jak w domu szcegolnie ze przyjechalem tu z szustka znajomych i mieszkamy razem takze moge sie czuc jak w domu i nawet bezpiecznie jestem dokladnie z Czechowic. Zwiedzilem troche miast ale nie widzialem jeszcze zadnej dyskoteki czu oni tu wogule tu cos takiego maja???? 🙄
Ja nawet widziałam w pubie wódkę wyborową – na dużej tablicy przed pubem stało wielkimi literami po polsku. Czyli wniosek prosty wszędzie są nasi.
W czechowowicach mam ciotkę i jeszcze jakąś rodzinę. Ja jestem z okolic Porąbki – czyli trochę inny kierunek. Może ktoś jest z tych stron?