Strona główna Działy Hobby publik

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

hej! jestem z okolic Bielska. przyjechalem tydzien temu:)), sa tu jakies miejsca gdzie mozna spotkac bielszczan i nie tylko?????? [/color:23bf126fdd] 😆 ❓ [/size:23bf126fdd][/size:23bf126fdd] cez/

Anonim
    Gość

jak bielsk podlaski to jestes w domu 8)

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cezary wrote:

hej! jestem z okolic Bielska. przyjechalem tydzien temu:)), sa tu jakies miejsca gdzie mozna spotkac bielszczan i nie tylko?????? [/color:451accc918] 😆 ❓ [/size:451accc918][/size:451accc918] cez/

A dokladnie????????

Anonim
    Gość

No właśnie – dokładnie skąd? Ja też jestem z okolic Bielska, a teraz z okolic Manchesteru.
    Polaków jest tera od groma, uważaj z wygłaszaniem negatywnych uwag na ulicy 😆

Anonim
    Gość

Tak prawie jak w domu szcegolnie ze przyjechalem tu z szustka znajomych i mieszkamy razem takze moge sie czuc jak w domu i nawet bezpiecznie jestem dokladnie z Czechowic. Zwiedzilem troche miast ale nie widzialem jeszcze zadnej dyskoteki czu oni tu wogule tu cos takiego maja???? 🙄

Anonim
    Gość

moze polakow tu jest duzo ale nie kazdy daje to do zrozumienia ❓ jestem z obrzeza LEEDS PS: dobre jes to ze maja tu ZYWCA 😀 £1.80

Anonim
    Gość

Ja nawet widziałam w pubie wódkę wyborową – na dużej tablicy przed pubem stało wielkimi literami po polsku. Czyli wniosek prosty wszędzie są nasi.
    W czechowowicach mam ciotkę i jeszcze jakąś rodzinę. Ja jestem z okolic Porąbki – czyli trochę inny kierunek. Może ktoś jest z tych stron?

Anonim
    Gość

NANA jak mowisz ze jestes z porabki to moze zanasz MATEUSZ DOMZALA??? to moj kumpel ze szkoly
    A propo to gdzie jest ten pab

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.