Strona główna Działy Hobby Czy wiecie cos o treningach Krav-maga w Leeds lub Bradford

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Moze ktos wie gdzie mozna znalezc treningi Krav-Maga w okolicach Leeds bo ja wiem tylko o Sheffield – dzieki

Anonim
    Gość

Najbliższe kursy – w TelAviwie 🙂
    Przecież afaik jest to technika walki mająca na celu ZABICIE przeciwnika ❗ Naprawdę chcesz się tego uczyć ❓ Po co ❓

Anonim
    Gość
    ”Anonymous” wrote:

Najbliższe kursy – w TelAviwie 🙂
    Przecież afaik jest to technika walki mająca na celu ZABICIE przeciwnika ❗ Naprawdę chcesz się tego uczyć ❓ Po co ❓

Najblizsze w Sheffield 🙂 .Widzialem fajny film w TV jak gosc zabija uzywajac Krav-magi 😆 Teraz na serio -poczytaj troche na ten temat to pogadamy.

Anonim
    Gość

po co ci to moje lekcjie nic nie kosztują a też cię moge pokiereszowac ja albo z opsadą c…. 😈

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    me wrote:

po co ci to moje lekcjie nic nie kosztują a też cię moge pokiereszowac ja albo z opsadą c…. 😈

Z jaka opsada- w bialych Nissanach rok produkcji 1990? 😆 Piszesz jak gypsy 😆 zasrancu 😆

Anonim
    Gość

Z jaka opsada- w bialych Nissanach rok produkcji 1990? 😆 Piszesz jak gypsy 😆 zasrancu :lol:[/quote]
    wal się serowy chuju chcesz to ci pokze jak to się robi

Anonim
    Gość

Z jaka opsada- w bialych Nissanach rok produkcji 1990? 😆 Piszesz jak gypsy 😆 zasrancu :lol:[/quote]
    wal się serowy chuju chcesz to ci pokze jak to się robi choć na solo zassrańcu

Anonim
    Gość

A gdzie mieszkasz ty palo?

Anonim
    Gość

Nie rozumiem, jak ktos moze nie rozumiec celu uczenia sie krav-magi, sztuka pozwalajaca unieszkodliwic przeciwnika (niekoniecznie zabic) w kilku ruchach, w dzisiejszych czasach jest niezwykle przydatnym skillem. Nie oszukujmy sie, wiekszosc ludzi ktorzy krytykuja tego typu zainteresowania, nie mialaby wystarczajaco motywacji i tezyzny fizycznej aby opanowac tak skomplikowana umiejetnosc. Mi też by sie nie chcialo, ale przydatnosc jest chyba niezaprzeczalna. Pomysl nad tym jak nastepnym razem jakis menel wyzwie Twoja dziewczyne, a ty bedziesz od niego „madrzejszy”.

Anonim
    Gość

PRAWDA! Zaliczylem juz pare treningow w swoim zyciu -trenowalem karate shotokan,fudokan,troche kyokushinki ,ju-jitsu i nigdy nie slyszalem zeby ktos przyszedl z zamiarem uczenia sie sztuki walki i filozofii po to zeby kogos umyslnie skrzywdzic!Krav-maga to jest styl ktory jeszcze skuteczniej pozwala bronic siebie i ludzi przed osobnikami typu’me’ czy’meee’ ktorzy chca 'kiereszowac innych z opsada’ .Mam nadzieje ze w przyszlosci jakis maly gosc (bo na duzego 'me’ by sie nie porywal)ktory trenuje krav-mage wybije 'me+opsada’z glowy kiereszowanie innych 😆 😆 😆

Anonim
    Gość
    ”ChodA wrote:

Nie rozumiem, jak ktos moze nie rozumiec celu uczenia sie krav-magi, sztuka pozwalajaca unieszkodliwic przeciwnika (niekoniecznie zabic) w kilku ruchach, w dzisiejszych czasach jest niezwykle przydatnym skillem….

A ja nie rozumiem, jak można nie rozumieć, że można nie rozumieć po co unieszkodliwiać przeciwnika 😉 Ja nie mam przeciwników, a jakbym miał, to nie sądzę, żeby jakaś 'magia’ pozwoliła mi pozbyć się ich 🙂 I żadne menele nie wyzywają mojej dziewczyny (żony), pewnie chodzimy w różne miejsca 😆
    W ogóle nie podobają mi się twoje posty, wydaje mi się, że jakieś forum w rodzaju piaskownica.pl byłoby lepszym miejscem dla ciebie (sory za osobistą wycieczkę)

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.