Strona główna Działy Hobby Club Capoeira Artes das Gerais Zaprasza na zajecia

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Witam od Pazdziernika ruszaj treningi Capeira – Brazyliskiej sztuki walki.
    Zapraszam wszystkich.Valeu 😀

Anonim
    Gość

W Leeds. 😀
    pod koniec wrzesnia beda informacje na ten temat na forum i na plakatach w mieście. 😆

Anonim
    Gość

gdzie w leeds beda treningi i ile razy w tygodniu? pozdrawiam

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    piriquito wrote:

W Leeds. 😀
    pod koniec wrzesnia beda informacje na ten temat na forum i na plakatach w mieście. 😆

To milo, pewno sie zainteresuję. Ale pamietaj ze już tutaj dziala capoeira norte. Mają treningi raz w tygodniu.

Adam

Anonim
    Gość

Szukamy dobrego miejsca ale napewno zaczynamy od pażdziernika.Zajęcia będą 3 razy w tygodniu.Pozdrawiam.:) 😉

AL(I)EN
    Participant

fajno 🙂 jestem za

czołem!
    prosze o info o treningach. jeszcze mnie nie ma w Leeds, ale za około miesiąc będę i chciałbym do was dołączyć.
    mój e-mail: bart7777@wp.pl
    Axe!!
    😈

Fiasko
    Participant

to zabawne bo akurat tego szukalam ;P bede bardzo wdzieczna za kazda informacje, jak nie trenuje to czuje sie okropnie a tak sie sklada ze mam juz calkiem spora kilkumiesieczna przerwe … co prawda capoeiry jeszcze nigdy nie trenowalam ale zawsze chcialam, w miescie w ktorym mieszkalam nie bylo jednak zadnego klubu, a przynajmniej nie udalo mi sie takowego znalezc. Tak na marginesie szukam tez kung-fu najlepiej wing chun … postaram sie sama poszukac tego w internecie – wlasnie po to teraz jestem przy komputerze w la biblioteque ;). ale miloby bylo gdyby ktos w tym temacie zorientowany odpowiedzial.
    Kung -fu nie trenowalam dlugo, tylko przez kilka miesiecy, pozniej musialam przerwac z powodu przyjazdu do Anglii. Przedtem na tapecie bylo karate tradycyjne (shotokan) przez niemal 3 lata … ale to dawne dzieje. Teraz interesuje mnie kung-fu, i z przyjemnoscia sprobuje capoeiry.
    A tak apropos: czy ktos z Was zna jakas jeszcze inna sztuke walki opierajaca sie na walczeniu nogami? bo to mnie glownie interesuje 😉 dzieki z gory.
    PS. Podaje maila (w razie jakis informacji nt. treningow)- highway_to_hell@op.pl, thanks from the mountain ;P
    Pozdrowienia

m_krecik1
    Participant

Witam! Chce sie zapytac czy ktos zna jakas szkole krafmagi w Leeds?

Kaliko
    Participant

o matko swieta

Baggins
    Participant

NO i co z ta capoeira?? ja bym sie zapisal

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

NO i co z ta capoeira?? ja bym sie zapisal

Widze ze BiteFight sie rozpowszechnia 😉

Marta Klecz
    Członek

ja chce! ja chce! ja chce!
    Ja trenowalam intensywnie judo na Uniwerku w Gdansku, i bardzo, wrecz straszliwie mi tego brakuje. Chce cos porobic koniecznie. Nawet capoeira- czy jak to tam sie pisze, a poza tym to chyba was chlopaki poznalam, dajcie mi znac co porabiacie, i czy moge wpasc, napewno nie bede miala czasu 3 razy w tygodniu… 🙁

szachysta
    Członek

mrecik1 , w Leeds nie ma ośrodku Krav magi, najbliżej w Manchesterze

Baggins
    Participant

Nie odswierzajcie watkow, o ktorcyh tworca juz zapomnial. Spojrzcie na date watku, a potem cos odpisujcie. Kolezanko Marto, po zarejstrowaniu sie na forum wszedzie Cie pelno – bardzo dobrze, ale czasem odpowiadasz na watki z lipca zeszlego roku np i twe wypowiedzi sa nieaktualne…

Pozdro

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.