to zabawne bo akurat tego szukalam ;P bede bardzo wdzieczna za kazda informacje, jak nie trenuje to czuje sie okropnie a tak sie sklada ze mam juz calkiem spora kilkumiesieczna przerwe … co prawda capoeiry jeszcze nigdy nie trenowalam ale zawsze chcialam, w miescie w ktorym mieszkalam nie bylo jednak zadnego klubu, a przynajmniej nie udalo mi sie takowego znalezc. Tak na marginesie szukam tez kung-fu najlepiej wing chun … postaram sie sama poszukac tego w internecie – wlasnie po to teraz jestem przy komputerze w la biblioteque ;). ale miloby bylo gdyby ktos w tym temacie zorientowany odpowiedzial.
Kung -fu nie trenowalam dlugo, tylko przez kilka miesiecy, pozniej musialam przerwac z powodu przyjazdu do Anglii. Przedtem na tapecie bylo karate tradycyjne (shotokan) przez niemal 3 lata … ale to dawne dzieje. Teraz interesuje mnie kung-fu, i z przyjemnoscia sprobuje capoeiry.
A tak apropos: czy ktos z Was zna jakas jeszcze inna sztuke walki opierajaca sie na walczeniu nogami? bo to mnie glownie interesuje 😉 dzieki z gory.
PS. Podaje maila (w razie jakis informacji nt. treningow)- highway_to_hell@op.pl, thanks from the mountain ;P
Pozdrowienia