Strona główna Działy Nauka english – tanie kursy

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Witam,
    Jade do Leeds pracowac i rozwijac znajomosc jezyka angielskiego.
    Na tym drugim zalezy mi tak samo jak na pracy.
    Czy Mozecie podac mi adresy www do miejsc gdzie lekcje nie sa drogie lub jak wiesc gminna niesie za darmo.
    z gory dziekuje za info.
    pozdr.

Anonim
    Gość

To prawda, że możesz uczyć się tutaj za darmo, sama z tego korzystam, właśnie jestem świeżo po egzaminie FCE.
    Najlepiej zaraz po przyjeździe uderz bezpośrednio do jakiegoś Collegu i tam zapisz się na rozmowę. Zrobią Ci test żeby wiedzieć gdzie cię zakwalifikować. Z reguły jest spora możliwość wyboru godzin nauki, są grupy dzienne i wieczorowe, więc nie powinnieneś mieć problemów z łączeniem nauki z pracą.
    Podobno od tego roku FCE i wyżej ma być płatne poniewać rząd nie chce tego już finansować. Ale przypuszczam, że w różnych collegach może to różnie wyglądać. Napewno bezpłatne są kury ESOL czyli skills for life.
    Na stronie głównej masz podane wszystkie uczelnie w Leeds.
    Ja jestem spod Manchesteru więc więcej na ten temat nie mogę Ci powiedzieć.
    Powodzenia

Anonim
    Gość

dziekuje za informacje
    pozdrowionka sle 🙂

Anonim
    Gość

tak najlepiej jest się uczyć przebywjąć z angielskimi osobami są też bezpłatne kursy ale niewiem gdzie w leeds bo tam nie mieszkam 😀

Anonim
    Gość

witam.w leeds uderz do thomas danby college.oni organizuja bezplatne kursy angielskiego i wiele innych bo sama z nich korzystam.wlasnie skonczylam jeden a od wrzesnia zaczynam nastepny.idz tam wez formy i wypelnij a oni zawiadomia cie poczta o kursie.pa

Anonim
    Gość

CZY ktoś może podać gdzie można się uczyć w
    Bradford

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.