Strona główna Działy Hyde Park dlaczego?

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

zastanawiam sie dlaczego tylu polakow bez kompletnej znajomosci jezyka angielskiego panoszy sie w obcym kraju i mysli ze wszsytko im wolno, to nie jest nasz kraj!!!! musicie zachowc pokore i uszanowac to ,ze anglicy dali nam mozliwosc pracy i zycia w ICH kraju .jak juz jestescie to pokarzcie ze jestesmy cywilizowanym krajem!!!. ludzie pokrzcie polske z dobrej strony!!!!

Kaliko
    Participant

Boze co wy za Polaków znacie o czym wy mówicie i zastanawiam sie dlaczego Polak za granica jest bardziej Polakiem niz w Polsce. Przewrazliwieni jestescie jacys. Polacy jak kazdy naród posiada debili,zlodzieji geniuszy i cudotwurców. Za to przewrazliwienie na punkcie polskosci jakie was dopada w UK jest zenujace.
    Czym przepraszam bardzo róznie sie od angielki niczym po za miejscem urodzenia. Nie powtarzam ciagle jestem z Polski to cudowny kraj, bo to gówno prawda. Gdyby byl cudowny to bym z niego nie wyjezdzala. Tutaj jestem poprostu kobieta nikt mnie nie pyta z jakiego kraju pochodze, jezeli sie wyrozniam to pozytywnie bo mam hobby które na caym swiecie ma swoich amatorow i z nimi sie integruje. Nie da sie kazdego Polaka wstawic w jakies ramy zachowania, które jedni uwazaja za prawidowe. Wam wstyd ze polacy biegaja z plecakiem, mi wstyd ze wypisuja takie bzdury o byciu polakiem na tym forum bo jakim prawem uwazacie sie za idealnych Polaków.?

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gosc wrote:

zastanawiam sie dlaczego tylu polakow bez kompletnej znajomosci jezyka angielskiego panoszy sie w obcym kraju i mysli ze wszsytko im wolno, to nie jest nasz kraj!!!! musicie zachowc pokore i uszanowac to ,ze anglicy dali nam mozliwosc pracy i zycia w ICH kraju .jak juz jestescie to pokarzcie ze jestesmy cywilizowanym krajem!!!. ludzie pokrzcie polske z dobrej strony!!!!

Sory, ale możesz wyjaśnić co konkretnie masz na myśli ❓
    Osobiście nie uważam, żebym się tu 'panoszył’ i wcale nie myślę, że 'wszystko mi wolno’, ale też wiem, że wolno mi dokładnie tyle samo, ile Anglikowi (z wyjątkiem głosowania w wyborach powszechnych, tzn. do parlamentu), z czego wiele osób sobie nie zdaje sprawy (to wiem z obserwacji) i dlatego może są tak zakompleksieni jak Ty. Znam tutejszy język i uważam Anglię za swój kraj, tak samo jak Polskę. Polska to mój kraj z urodzenia, Anglia – z wyboru, ale czy jesteś w stanie to zrozumieć?

Pabloo
    Członek

hej, ludziska, przecież wszyscy mieszkamy w jednym kraju – Europie.
    [/color:cfa70d4606]

Kaliko
    Participant

A ja sie ogranicze do stwierdzenia urodzilam sie na wyspie i mieszkam na wyspie:)

Radosc
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Kaliko wrote:

urodzilam sie na wyspie i mieszkam na wyspie:)

Tylko ze wyspa przeszla w miedzyczasie re-branding 😆

Kaliko
    Participant

Drobiazgowy:) przeciez nie mówilam ze na tej samej

Anonim
    Gość

piszecie o innych a na samych siebie spojzyjcie!!! P.S. wiem ze to trudne!!! 😈

Anonim
    Gość

napisze tak,
    mysle ze kolega mial na mysli grono dresow i blokersow, ktore sie zjezdza badz zjechalo i urzadza tutaj cyrki. Sam doswiadczylem tego bedac kilka razy na lotniskach w Luton czy Stanstead, gdzie wszystkie znane epitety lecialy z usta kolesi w dresach z reklamowkami.
    I nie chodzi tu wcale polskosc i nie jest to zenujace, tylko stwierdzenie faktu. I po co sie czepiac. Nie mowcie, ze nie widzicie i was to nie wkurza. Nie oszukujmy sie, tam gdzie jest wiecej Polakow, tam bedzie 'balagan’. Juz dochodza sluchy o wybijanych szybach w samochodach z polskimi rejestracjami w dzielnicach, gdzie jest duzo Polakow.
    Pol roku poza krajem i juz nie Jasio tylko John mowcie do mnie – smieszni jestescie. Polakiem byles i bedziesz, a jezeli sie wypierasz to nie zabieraj glosu.
    pozdrawiam
    michal

Kaliko
    Participant

Nie mozna brac odpowiedzialnosci za wszystkich. Tak sie nie da. Tekst napisany tutaj niczego nie zmieni, zmienic wizerunek Polaka niby jak w jeden miesiac,rok?. Niestety to nie realne, nie wypleni sie z Angli tych, którzy przynoszá wstyd, tylko komu? Mnie Polce? Nie, mnie burak w dresach wstydu nie przynosi. Dlaczego? Bowiem Ja to Ja. Taka mala Polska i ten kto mnie zna ocenia mnie, ocenia moje zachowanie, moja prace nie caly kraj. Inteligentni ludzie potrafia to rozroznic, nie uogólniajá wszystkiego. Na mojej ulicy w Polsce i tutaj w Angli mieszkaja ludzie, których zna nie chce bo wedlug mnie to szumowiny. Tam Polacy tu Anglicy i co mam byc rozczarowana Angliá, ze nie wszyscy Anglicy to przyjazni i wspaniali ludzie? Czy mam oceniac Anglie przez pryzmat tej jednej rodziny? Oczywiscie, ze nie, wiec Ci którzy uwazaja sie na tyle dobrze wychowani i inteligentni nie powinni sie martwic i nie powinni sie wstydzic, bo nie maja czego.

Anonim
    Gość

etam jebaćanglików ( oprócz moich znajomych bo oni mogą być) ale inne tłuściohy obrzerające sięfytkami jebać ich tak jest pokazać im kto tu żądz takie kozaki z nich to zajebać ❗

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.