Strona główna Działy Nauka Poszukuje nauczyciela j. polskiego

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Alis
    Participant

[/color:204631978d]Czesc, szukam kogos kto chcialby uczyc j. polskiego Anglika, najlepiej z Barnsley lub Leeds i okolic. 2-3 godz tygodniowo po godzinie dziennie. Moj przyjaciel dojedzie na wyznaczone miejsce po wczesniejszym kontakcie telefonicznym.

Anonim
    Gość

Witam, chcialabym odpowiedziec na ogloszenie o poszukiwaniu nauczyciela j. polskiego. Jestem nauczycieem pracujacym w szkole sredniej, skonczylam filologie polska. W zeszlym roku w Polsce uczylam Anglika poslugiwac sie polszyzna, a wiec mam doswiadczenie. Teraz przebywam w Leeds, bardzo prosze o kontakt – Aneta Lipska
    tel. 0113 2493312
    Pozdrawiam serdecznie

Anonim
    Gość

Witam, chcialabym odpowiedziec na ogloszenie o poszukiwaniu nauczyciela j. polskiego. Jestem nauczycieem pracujacym w szkole sredniej, skonczylam filologie polska. W zeszlym roku w Polsce uczylam Anglika poslugiwac sie polszyzna, a wiec mam doswiadczenie. Teraz przebywam w Leeds, bardzo prosze o kontakt – Aneta Lipska
    tel. 0113 2493312
    Pozdrawiam serdecznie

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.