Strona główna Działy Mieszkanie mieszkanie 4-5 pokojowe od 23 sierpnia-pilne

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Wydaje mi się że chodzi ci nie tyle o uczciwego landlorda, co o takiego który wynajmie ci taniej, ale z tego co wiem to 50-60 tygodniowo za pokój takie są stawki i taniej nie będzie chyba że warunki będa sub-standardowe

IdaAldorf
    Participant

50 funtów na tydzień to faktycznie jest zwykła stawka i tyle albo mniej płacą moi znajomi (i o właśnie taki pokój mi chodzi). Ale stawki proponowane przez agencje wydają mi sie przesadzone i naprawdę nie spotkałam osoby która by płaciła np. 270 za pokój.
    ….i jak wszystkim zależy mi na uczciwym landlordzie

pozdrawiam

derailed
    Participant

Szukac, szukac i jeszcze raz szukac, z uwzglednieniem slowa wszedzie….

jacek-jestem
    Participant

Albo też warto popytać na forum. Może ktoś akurat szuka ludzi którzy chcieliby wynająć pokój… 😉

neonka
    Członek

dalam znajomemu linka do twojego ogloszenia, on akurat poszukuje teraz wspollokatorow, moze odpisze do ciebie 🙂
    pozdro!

darknyhc
    Participant

A ja place 150 funtow miesiecznie 😀 I 10 minut do centrum mam

IdaAldorf
    Participant

Niestety jestem nadal w trakcie poszukiwań. 😥
    Muszę znaleźć lokum od połowy stycznia a że wyjeżdzam na Święta to niestety niewiele czasu mi zostało.
    Pozdrawiam

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    IdaAldorf wrote:

Niestety jestem nadal w trakcie poszukiwań. 😥 Gdyby ktoś miał jakieś namiary na fajny pokój to może się ze mną skontaktować przez gg 11875341
    Muszę znaleźć lokum od połowy stycznia a że wyjeżdzam na Święta to niestety niewiele czasu mi zostało.
    Pozdrawiam

o ile sie nie myle jutro ogladanko 😉

IdaAldorf
    Participant

Poszukiwania zakończone 😀

Amelia8x
    Participant

Witam,
    Ja tez poszukuje mieszkania/pokoju najlepiej z polskimi studentkami. Przyjeżdżam do Huddersfield 12 wrzesnia i chciałabym znaleźć coś taniego i blisko uniwersytetu. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc.

HardcoR
    Participant

daj ogloszenie na strone glownej ???

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.