Wydaje mi się że chodzi ci nie tyle o uczciwego landlorda, co o takiego który wynajmie ci taniej, ale z tego co wiem to 50-60 tygodniowo za pokój takie są stawki i taniej nie będzie chyba że warunki będa sub-standardowe
50 funtów na tydzień to faktycznie jest zwykła stawka i tyle albo mniej płacą moi znajomi (i o właśnie taki pokój mi chodzi). Ale stawki proponowane przez agencje wydają mi sie przesadzone i naprawdę nie spotkałam osoby która by płaciła np. 270 za pokój.
….i jak wszystkim zależy mi na uczciwym landlordzie
Niestety jestem nadal w trakcie poszukiwań. 😥
Muszę znaleźć lokum od połowy stycznia a że wyjeżdzam na Święta to niestety niewiele czasu mi zostało.
Pozdrawiam
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
IdaAldorf wrote:
Niestety jestem nadal w trakcie poszukiwań. 😥 Gdyby ktoś miał jakieś namiary na fajny pokój to może się ze mną skontaktować przez gg 11875341
Muszę znaleźć lokum od połowy stycznia a że wyjeżdzam na Święta to niestety niewiele czasu mi zostało.
Pozdrawiam
Witam,
Ja tez poszukuje mieszkania/pokoju najlepiej z polskimi studentkami. Przyjeżdżam do Huddersfield 12 wrzesnia i chciałabym znaleźć coś taniego i blisko uniwersytetu. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł to proszę o pomoc.