Strona główna Działy Mieszkanie mieszkanie 4-5 pokojowe od 23 sierpnia-pilne

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

wszystko zostalo napisane praktycznie w temacie, jesli ktos moze wynajac mieszkanie lub domek, prosze pisac(prosze tez o wiadomosc czy jkest podlaczenie do neta i tel stacjonarny)thx

kalonek
    Participant

Witam.
    Jak w temacie szukam mieszkania dla 4 osób(2 pary) w Leeds.Szukam czegoś w okolicach Roundhay Road(LS8).Jeżeli masz coś do zaoferowania lub wiesz coś na tamat mieszkania to pisz na kalonek@epf.pl.Za okazaną pomoc postaram się odwdzięczyć. 🙂

Anonim
    Gość

hej wszystkim. jestem studentka. przyjechalam pare dni temu. zaczynam pracowac ale mam maly problem z mieszkaniem. tu gdzie sie zatrzymalam moge zostac jeszcze tylko tydzien. [b:9864161b21]szukam miejsca do wynajecia do 50 funtów na tydzien w osset,wakefield lub okolicach.[/b:9864161b21] PLIIIIS dajcie znac szybko. [b:9864161b21]tel. 07849755973 [/b:9864161b21] pozdrowionka 🙂

Anonim
    Gość

Prosze o jakies informacje o lokalach oraz porady w której dzielnicy najlepiej szukac – pracy jeszcze nie mamy, wiec na początek wynajelibyśmy na krotszy okres do max 1 mies . ❓

Anonim
    Gość

Jestam samotna mama trzyletniego chlopca.Poszukuje osoby lub osob na stale pracujacych w Leeds do wspolnego zamieszkania.Jako ze zazwyczaj pracuje na nocne zmiany zdecydowana jestem na ponoszenie wiekszych kosztow za mieszkanie i/lub dodatkowa oplate w zamian za nocna opieke nad moim synem. Bylabym wdzieczna za wszelkiego rodzaju informacje na ten temat, byc moze komus z was rowniez niedlugo konczy sie kontrakt z wlascicielem i rozgladacie sie za mieszkaniem, albo moze ktos z Was zna jakies starsze osoby wynajmujace pokoj, ktorym nie przeszkadza dziecko. POZDRAWIAM SERDECZNIE-MARTA

Anonim
    Gość

[/color:7d6ef60bd9][/color[/color:7d6ef60bd9]A moge wiedziec w ktorej okolicy mieszkasz, razem z kolezanka poszukuje mieszkania ale dopiero od wrzesnia

Anonim
    Gość

Ewciu, podaj mi swoj e-mail, a dokladnie wszystko wyjasnie. Jest tego troche i szczerze mowiac nie chce mi sie przepisywac calej strony ponownie.
    Pozdrawiam
    Marta

Anonim
    Gość

Moj e-mail to ewazie8@pl- czekam na szczegoly!

Anonim
    Gość

Przepraszam za pomylke, skrocilam swoj adres o dwie literki
    ewazie8@wp.pl

Anonim
    Gość

Pokoj w Bramley. Od okolo 20.08 zostaje na tej obcej ziemi sama, ale tez tylko na 2-3 tygodnie, pozniej caly pokoj bedzie wolny. 280 za msc za calosc (dla 1 osoby 260, dla 3-300), warunki quite good, dom 4 pokojowy,w pozostalych 3 anglicy. 07706912963

Katarzyna Nagel
    Participant

Czesc! Poszukuje osob ktore chacialyby wspolnie wynajac dom w Leeds.Bede w Leeds w czerwcu a z doswiadczenia wiem ze wspolne wynajmowanie domu oplaca sie bardziej niz wynajmowanie pokoi.

jackyl
    Participant

jedno ze sie oplaca, inna kwestia to komfort psychiczny.. choc to juz zalezy jak trafisz 🙂

zajrzyj tu: http://leeds.pl/forum/viewtopic.php?p=7093#7093

jak spelniasz wstepne kryteria to zapraszam 😉

Przemek25
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    katarzyna wrote:

Czesc! Poszukuje osob ktore chacialyby wspolnie wynajac dom w Leeds.Bede w Leeds w czerwcu a z doswiadczenia wiem ze wspolne wynajmowanie domu oplaca sie bardziej niz wynajmowanie pokoi.

[b:6338d5f0b5]CZy twoja oferta hest nadal aktulalna bo ja tez jade do leeds w czerwcu prosze o odpowiedz moj adres mail to krasnal4@neostrada.pl[/b:6338d5f0b5]

Anonim
    Gość

brawo jackyl, komfort psychiczny to było to słowo które przyszło od razu mi na myśl gdy przeczytałem 1-szy post.Są ludzie którzy naprawde nie nadają się do wspólnego mieszkania ( teraz mam najlepszy skład ze wszystkich poprzednich, no ale Wszystko się kiedyś musi skończyć ). Naprawde nie wyobrażam sobie teraz dzielić z kimś pokój który jest moją oazą, a z drugiej strony jako że z nikim nie jestem nie chciałbym mieszkać sam.

kunegunda
    Participant

poszukajcie dobrze zanim bedziecie chcieli z kims wynajac dom, na roznych ludzi sie trafia 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.