Strona główna Działy Hyde Park widzial ktos ta akcje na burley road ?? – kolejna bomba

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

kurde dzisiaj rano slyszalem wybuch a sie okazalo ze tam jakiegos bombermana zlapali czy zabili ponoc to jeden z tyk co podlozyl bomby w londynie.

akcja byla jak na amerykanskim filmie. szkoda ze aparatu nie mialem to bym fotki wstawil.

Anonim
    Gość

ponoc to na beestonie bylo ?

Anonim
    Gość

i tu i tu.

Anonim
    Gość
    ”crash4410″ wrote:

kurde dzisiaj rano slyszalem wybuch a sie okazalo ze tam jakiegos bombermana zlapali czy zabili ponoc to jeden z tyk co podlozyl bomby w londynie.

akcja byla jak na amerykanskim filmie. szkoda ze aparatu nie mialem to bym fotki wstawil.

mam pytanie do osob przebywajacych w leeds,czy jest bezpiecznie w leeds? jestem w Polsce,planuje przyjazdna koniec lipca,ale po tych zamachach i bombach mam terazwatpliwosci, jak radzicie, co robic?

Anonim
    Gość
    ”grandaz” wrote:

mam pytanie do osob przebywajacych w leeds,czy jest bezpiecznie w leeds? jestem w Polsce,planuje przyjazdna koniec lipca,ale po tych zamachach i bombach mam terazwatpliwosci, jak radzicie, co robic?

Jasne, chłopie, będziesz bezpieczny jak zaczniesz regularnie chodzić do meczetu. Oni swoich nie ruszają :mrgreen:
    Allaah Akbar!

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.