Strona główna Działy Praca praca w hotelu w Leeds

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    rafa3l
    Członek

Najlepiej chyba by pochodzic i dowiedziec sie czy jest praca oraz
    ewentualnie zabrac application form.

poszukaj na stronach hoteli, np. na stronie hotel queens jest zakladka jobs:

http://www.qhotels.co.uk/jobs/

a oto link do hiltona:

http://www.hilton.co.uk/corporateinfo/927_SearchForAJob.jsp

Rafex
    Członek

Hotele sa ZLE brrrr

anetta malek
    Participant

Zalezy co chcsz robic i jaka jest twoja znajomosc angielskiego.Moj facet pracuje juz ponad dwa lata w hotelu. Wkurza sie ale pracuje.Zarobki, tez zadna rewelacja.Dobrze, ze najnizsza podniesli.Najlepiej jak sie ma kogos znajomego, ktomoze cie wkrecic, szepnac dobre slowo za toba. To dziala jak 'drzwi SEZAMU’.Tylko w srodku skarbu nie znajdziesz.podobno w Mariocie w Leeds przyjmuja, ale trzeba zdac jakis test (na inteligencje).Z tego co wiem nie kazdy go zdaje, ale tobie moze sie uda.Trzymam kciuki.

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Rafex wrote:

Hotele sa ZLE brrrr

Taaaaak?
    A które?
    Na pewno Hilton… 😆 😆 😆 😉

Co do testu w Marriotcie, mogę się zapytac o co z nim chodzi.
    Mam możliwość poznać sprawę od podszewki.

libra
    Participant

Witam mam pytanie może ktoś wie jak dostać się na rozmowę do jakiegoś hotelu szukam pracy jako pokojowa

petel87
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    libra wrote:

Witam mam pytanie może ktoś wie jak dostać się na rozmowę do jakiegoś hotelu szukam pracy jako pokojowa

Wejść i zapytać o aplikację, ewentualnie poprostu zostawić CV, ewentualnie pogadać z managerką i przekonać ją do siebie? W Leeds jest coś ponad 40 hoteli więc masz spore pole do popisu.

NikaP
    Członek

Mozesz zapytac w hotelu "IBIS"podobno pracuje tam sporo Polakow,nawet supervisor’ka jest Polka

yuuki
    Członek

The Queens jest chyba najwiekszy w Leeds i jest glowna baza noclegowa celebrieties przyjezdzajacych do miasta.znalem kolesia ktory tam pracowal podobno sporo rodakow pracuje.

motylek )*(
    Członek

czy te hotele są w centrum miasta ?

end2005
    Participant
    mala1234
    Participant

w wiekszosci maja gotowa aplikaje do wypelnienia a czasem musisz dac swoje cv.
    pozniej wysylaja listy ze dostali i jestes w bazie danych
    jak maja zapotrzebowanie to zapraszaja na rozmowe
    powodzenia

motylek )*(
    Członek

wielkie dzięki … spróbuję – może będę miała szczęście 😉

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.