Strona główna Działy Hyde Park proszę o pomoc

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    judyta
    Participant

Mam pytanie:bede w Leeds 06.07 ok 20.00,musze kupic bilet (na pociag)do York a z York udaje sie do Scarborough,bilety pewnie kupuje sie w kasie?:)a czy ta kasa bedzie otwarta jeszcze ok. godz.20.00,czy w Leeds mam kupic bilet odrazu do Scarborough czy najpierw do Leeds?
    Nie chce sie pogubic,stad te pytania. Z gory dzieki dzieki za pomoc!

Mike
    Członek

Kup od razu do Scarborough, najlepiej kup online zaoszczedzisz sobie klopotu
    http://www.nationalexpress.co.uk/home/hp.cfm , ale chyba ostatni jedzie przed 19ta wiec zajrzyj na http://www.nationalrail.com tam napewno znajdziesz polaczenie…. 😉

Powodzenia

Anonim
    Gość

Judyta, pisałem już że do Scarborough jedzie sie autobusem, przeczytaj moją odpowiedź na twoje poprzednie pytanie i nie bądź uparta 😀

judyta
    Participant

ja nie jestem uparta :)po prostu dostalam wiadomosc od pracodawcy ze mam z autobusu isc na Railway Station tzn.stacje kolejowa prawda?a to znaczy ze mam sie tam dostac pociagiem ,prawda?:):)a czemu pociag mi odradzasz?
    pozdrawiam[/quote]

Faza
    Participant

Jezeli w Leeds bedziesz dokladnie 19 45, no to na stacje mozemy przejsc sie razem, pozdrawiam

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    judyta wrote:

ja nie jestem uparta :)po prostu dostalam wiadomosc od pracodawcy ze mam z autobusu isc na Railway Station tzn.stacje kolejowa prawda?a to znaczy ze mam sie tam dostac pociagiem ,prawda?:):)a czemu pociag mi odradzasz?
    pozdrawiam

[/quote]
    Bo wydaje mi się że z Leeds nie jeżdżą pociągi do Scarboro, a wiem że autobusy tak, autobus jest tańszy no i jak przyjedziesz na bus station to nie musisz nigdzie chodzić 8) ale rób jak chcesz tylko proszę nie zaczynaj znów nowego wątka…

judyta
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Faza wrote:

Jezeli w Leeds bedziesz dokladnie 19 45, no to na stacje mozemy przejsc sie razem, pozdrawiam

zgadza sie ,w Leeds bede o 19.45,to pewnie sie spotkamy 🙂 to do zobaczenia 🙂

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.