Strona główna Działy Hyde Park Bradford coś więcej

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Witam. We wrześniu jedziemy z kolegą do tego właśnie miasta i stąd zapytanie czy ktos coś wie o tym miejscu jak z pracą jak z mieszkaniem?
    od razu pisze nei oczekuje konkretnych ofert bo wiem jak na to reagujecie i się wcale nei dziwie chociaż jak ktos może pomóc będę wdzieczny 😀 Pozdrawiam

Anonim
    Gość

Wiec jednym slowem …. Pakuslandia!! Niema gorszego miasta w UK!! Niepolecam , ostrzegam zeby niebylo pozniej zdziwienia!! 🙄

Anonim
    Gość

Chyba czegoś nie rozumiem… wybierasz sie do miasta X ale jak wynika z twojego pytania nic o nim nie wiesz? Dlaczego więc jedziesz właśnie tam?
    Co do Bradford, nazywają je także Bradistan 🙂

Anonim
    Gość

Jakies trzeba bylo wybrac a w Bradford mamy znajomego ktory nie narzeka akurat na to miasto ale chcialem poznac zdanie innych 😀 a o Bradford troche wiem znajduje sie w tym miescie Uniwersytet, polski Kosciol, polski klub, narodowe muzeum fotografii i wiele wiele innych ciekawych rzeczy.

Anonim
    Gość
    ”DEMBIS” wrote:

Jakies trzeba bylo wybrac a w Bradford mamy znajomego ktory nie narzeka akurat na to miasto ale chcialem poznac zdanie innych 😀 a o Bradford troche wiem znajduje sie w tym miescie Uniwersytet, polski Kosciol, polski klub, narodowe muzeum fotografii i wiele wiele innych ciekawych rzeczy.

Heh przeciez w kazdym wiekszym miescie znajdziesz cos ciekawego na swoj sposob, nie popadaj w samozachwyt

Anonim
    Gość
    ”DEMBIS” wrote:

Witam. We wrześniu jedziemy z kolegą do tego właśnie miasta i stąd zapytanie czy ktos coś wie o tym miejscu jak z pracą jak z mieszkaniem?
    od razu pisze nei oczekuje konkretnych ofert bo wiem jak na to reagujecie i się wcale nei dziwie chociaż jak ktos może pomóc będę wdzieczny 😀 Pozdrawiam

Z mieszkaniem nie bedzie pewnie problemu – ale troche takie „Archiwum X” ale z praca to juz ciezej …. duzo ciezej !!!!!!!

Anonim
    Gość

Ja ucieklam z tego miasta do Leeds. Bradford jest brzydkie, brudne i przejete przez slopecznosc muzulmanska.
    Ale mieszkania sa tam bardzo tanie—>nic dziwnego.Miato mozna zobaczyc ale mieszkac w nim to kara.

Anonim
    Gość

Dodam dla zachęty, że co najmniej jeden z zamachowców z Londynu urodził się w Bradford (a pewnie okaże się, że wszyscy) 😥

Anonim
    Gość

Ja nie wiem Wam to sie nic nei podoba!!A z tego co wiem chyba 3 zamachowców pracowało w Waszym pieknym Leeds:P

Kaliko
    Participant

Wypraszam sobie Ja mieszkam w Brampton pieknej okolicy rezerwatów itd moj ulubionu pub nalezy do miedzynarodowego mistrza sztuki wlki w postaci no i teraz zablysne bo nie wiem jak sié to pisze kick boksing boks i dotego nogami sie kopia akurat mnie ten ze sport nie bawi ale pan jest znany na swiecie i sama Anglia mi sie podoba z tym ze ja akurat dobrze sie czuje tam gdzie nie ma duzych skupisk ludzi.

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.