Strona główna Działy Hyde Park Czy ja tu jestem najmlodszy??;/

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Szczalka, mieszkam w Gool, niedaleko Leeds, gdzie zreszta pracuje.Jestem tu od ponad miesiaca i jeszcze nie spotkalem dziewczyn w moim wieku, czyli okolo 19 lat.Jestem z tego powodu bardzo niezadowolony 😆 Troche glupio zadawa sie z samymi starszymi kobitkami, które i tak sa zajete 8) .Wiec tu wielki APEL!! do mlodych polek, dajcie znak zycia 😀 07871197926

kalinka90
    Participant

Hehehe… Ja mam za sobą 15 wiosen i boję się że za rok jak wyjade do Harrogate to też będę w podobnej sytuacji 😉

Kaliko
    Participant

No prosze czlowiek skonczy 20 i jest sie starsza kobitka, a Ty co masz 19 toz Ty stara dupa jestes 😀 (Ps czytac jako zart)

polska_24
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kalinka90 wrote:

Hehehe… Ja mam za sobą 15 wiosen i boję się że za rok jak wyjade do Harrogate to też będę w podobnej sytuacji 😉

hej
    odezwij sie do mnie na gadacza
    tez mam 15 lat i wybieram sie do harrogate
    gg 8973807
    pozdro

jacek-jestem
    Participant

Ja mam 16 lat i mieszkam sobie w Harrogate. Jak by to jestem do usług Kalinka 😆
    A teraz też sie ze starszymi ode mnie dziewczynami koleguje. Ale jakoś nie narzekam ➡
    Pozdrowionka 😉

Fiasko
    Participant

Coz, to juz drogi autorze postu, wiesz ze najmlodszy nie jestes 😛 a tak swoja droga; jak tam u mlodszych, swiezo upieczonych mieszkancow Yorshire ze szkola? Bo ja tutaj sie nadziwic nie moge 😛 phehehe

jacek-jestem
    Participant

Ja uczeszczam do Harrogate College 🙂 Jest fajnie, totalny luz. POLECAM 😆

Candino
    Participant

Jacku, rozwiń prosze temat.Ile godzin dziennie nauki, jakie przedmioty i prace domowe.A może określenie „totalny luuuuz” oznacza,ze w ogóle nie trzeba sie uczyc?

Fiasko
    Participant

A mozna spytac, s4rs w jakim celu chcesz zapoznac sie z tymi mlodymi polkami?
    …. bo mam dziwne przeczucie ze nie aby pograc w Magica…

Fiasko
    Participant

Czyzbys sie Caldino wybieral do szkoly w Leeds? Bo cos mnie doszly sluchy ze ktos nowy ma sie z polski zjawic w mojej szkole 😉 Pozdrowienia

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.