Strona główna Działy Hyde Park szukam ludzi z….tad ,tamtad i wogule

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

No wlasnie a ty chlopaku, dziewczyno z kad jestes?Tylko nie pisac ze z Chapelltown ,Londynu itp:P o miasta w Polsce mi chodzi bo ja np to z checia bym spodkal jakiegos rodaka z Kielc a najlepiej rodaczke ,nara Leeds!

mar3k21
    Participant

Wroclawmoze nie kielce ale nie daleko
    😆

Anonim
    Gość

witam! a ja jestem z Jastrzebia Zdroju!! pozdrawiam Kielce i Wroclaw:)

Anonim
    Gość

wogole sie pisze przez o z kreska !

Anonim
    Gość

a tak w ogole to chyba tez nawet oddzielnie l;()

Anonim
    Gość

a tak w ogole „gosciu” to przedstaw sie a zaraz potem zawijaj na forum poswieconie ortografii juz dawno w necie olewa sie takie sprawy no i jak sie okazalo sam mistrzem w tym nie jestes. Temat spoko 🙂 ja np. przyjechalam z Krakowa .pozdro wszystkich !

cezary
    Participant

To schodzimy coraz nizej na poludnie ja jestem z Bielska [/color:17411f4bb0]
    Pozdro dla wszystkich (szczegonie dla nowo przybylych glowa do gory) 🙄 [/color:17411f4bb0]

Anonim
    Gość

Bielsko, Krakow, Kielce, a ja po srodku! Tychy. Tyskie ponad wszystkie:)
    Pozdrawiam!

BeToN
    Participant

”TYSKIE” the best – tylko ze produkuja w poznaniu 😯 jakies 2km od mojego polskiego domku :D!!! POZDROWIENIA DLA POZNANIA I CALEJ RESZTY POLSKI 😀

Anonim
    Gość

Ja to nie wiem jak to jest dokladnie z ta produkcja. Nie raz slyszalam, ze TYSKIE to produkuje sie w Poznaniu, a jednak w Tychach stoi ogromny browar z ktorego dzien w dzien wyjerzdzaja beki z piwem…
    Ale czy to wazne? 🙂 Gdziekolwiek je robia i tak jest o niebo lepszy od ktoregokolwiek FOSTERA, CARLINGA czy czegotamkolwiek! 😀

Anonim
    Gość

juz myslalem ze nie ma nikogo z poznania
    choc nie ma jak leszek 😀 to tyskiego tez bym sie napil 😀

BeToN
    Participant

ZIMNY LESZEK PILS 😀 SMAKU ABY MI NAROBILES 😈
    ALE MAJA TU ZYWCA!!! TEZ JEST SUPER 8)

Anonim
    Gość

cze witam poznaniakow i rodakow

piwko
    Członek

Ja jestem z Radlina to kolo Rybnika (jak widac obok)

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    piwko wrote:

Ja jestem z Radlina to kolo Rybnika (jak widac obok)

A z Rydultow kogos znasz -Gielarda?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.