Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
v-tec wrote:
Ja też mam broadband i telefon od ntl, ale chciałem mieć telefon, gdybym nie zamówił, to chyba by mi nie założyli ❓ 😯
Napisałem o linii tel. (zgodnie z informacją na stronie ntl) bo wiem z doświadczenia, że większość ludzi uważa telefon domowy za zbędną rzecz, skoro mają już komórki w O2… 🙂
Prawda jest taka że te 10 funtów za abo zwraca się jeżeli dużo dzwonisz, no i 08444 dostępny jest non-stop, a nie tylko w weekendy 😛
Czy zaloza czy nie, trzeba placic… Chyba, ze sie ponegocjuje. Nie powiedzieli mi o dodatkowej oplacie za linie, wiec zrobilem afere i teraz mam za free 😉 Tak wiec lepiej od razu brac calosc i negocjowac jako pakiet.
Nie zaleznie od tego, ze jest to dodatkowy koszt, posiadanie numeru telefonu stacjonarnego traktowane jest jako dodatkowe potwierdzenie adresu i podnosci ocene zdolnosci kredytowej.