Strona główna Działy Hobby Tani Internet

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

W promocji ntl Internet 1Mb za 9.99 miesięcznie (przez 1 rok).
    Instalacja gratis.
    Linia i abonament telefoniczny niepotrzebne.
    Dostępne dla mieszkających w 'okablowanych’ rejonach.
    http://www.ntl.com
    (Nie chcę uprawiać kryptoreklamy, ale oferta wydała mi się na tyle atrakcyjna, żeby ją tu przedstawić dla zainteresowanych 😆 )

Radosc
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Linia i abonament telefoniczny niepotrzebne.

Nie bym byl taki pewien…. Jest to krolik, ktory wyskakuje Ci z cylindra jak juz bedziesz mial Internet (a scislej pierwszy rachunek). Mam NTL ….

Pozdrawiam,
    R

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Radosc wrote:

Nie bym byl taki pewien…. Jest to krolik, ktory wyskakuje Ci z cylindra jak juz bedziesz mial Internet (a scislej pierwszy rachunek). Mam NTL ….

Ja też mam broadband i telefon od ntl, ale chciałem mieć telefon, gdybym nie zamówił, to chyba by mi nie założyli ❓ 😯
    Napisałem o linii tel. (zgodnie z informacją na stronie ntl) bo wiem z doświadczenia, że większość ludzi uważa telefon domowy za zbędną rzecz, skoro mają już komórki w O2… 🙂
    Prawda jest taka że te 10 funtów za abo zwraca się jeżeli dużo dzwonisz, no i 08444 dostępny jest non-stop, a nie tylko w weekendy 😛

Radosc
    Członek

v-tec wrote:

Radosc wrote:

Ja też mam broadband i telefon od ntl, ale chciałem mieć telefon, gdybym nie zamówił, to chyba by mi nie założyli ❓ 😯
    Napisałem o linii tel. (zgodnie z informacją na stronie ntl) bo wiem z doświadczenia, że większość ludzi uważa telefon domowy za zbędną rzecz, skoro mają już komórki w O2… 🙂
    Prawda jest taka że te 10 funtów za abo zwraca się jeżeli dużo dzwonisz, no i 08444 dostępny jest non-stop, a nie tylko w weekendy 😛

Czy zaloza czy nie, trzeba placic… Chyba, ze sie ponegocjuje. Nie powiedzieli mi o dodatkowej oplacie za linie, wiec zrobilem afere i teraz mam za free 😉 Tak wiec lepiej od razu brac calosc i negocjowac jako pakiet.
    Nie zaleznie od tego, ze jest to dodatkowy koszt, posiadanie numeru telefonu stacjonarnego traktowane jest jako dodatkowe potwierdzenie adresu i podnosci ocene zdolnosci kredytowej.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.