Strona główna › Działy › Mieszkanie › Opinie o agencjach mieszkaniowych w Leeds
olesia wrote:witam
mam pytanie czy ktos korzystal z agencjji falcon lettings??
jakie macie spostrzeżeniapozdrawiam
niemozliwe ze nikt nie mial do czynienia z ta agencja
co kwiatek usunal posty??? !!!!
zapraszam na priv jak cos gg 9216489 prosze o odzew:)[/quote]
Poniżej masz link, żeby przeczytać więcej na temat tej agencji, która już po raz nie wiem który zmieniła swoją nazwę i obecnie nazywa się falcon lettings. Nr telefonu, który jest podany w ogłoszeniach, to nr do Adriana (osobiście sprawdziłam).
dzieki za info
🙂
sa jednak uczciwi rodacy pozdrawiam
tylko nie polonez!!!z daleka od gamonia i paniusi ktora wciaz delektuje sie winkiem.domy brud smrod i ubustwo.najpierw malowanie maly remoncik a potem mieszkanie.lepiej idz gdzies indziej.jak co mam paru znajomkow w agencjach zaznaczam nie polskich.mozna sie zawsze z nimi dogadac itd.jak co zapraszam na priwa.a na przyszlosc zapomnij o bondzie z poloneza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 💡
jest agencja mieszkaniowa ktoa ma mieszkania w calej anglii. pobieraja 6 lub 4 tyg depozyt .pobieraja £150 od pierwszego wynajmujacego i £50 od kazdego nastepnego. jako kredyt charge.kontrkty zawierane 6 lub 12 miesiecy z tzw. break loose. Godna polecenia dziaja 7 dni w tygodniu.
niewszystkie oferty maja na stronie , najlepiej wyslac maila z zapytaniem.
info@graphitehomes.co.uk lub wejsc na strone graphitehomes.co.uk.
Polecam 🙂
sorki mialo bys kredyt check anie charge jak napisalem w poprzednim poscie
agencja robi credit check w experianie albo equifaxie czy gdzie indziej?
o to chodzi?
credit check jest to informacja o tobie jako wynajemcy, chodzi o twoje ewentualne zadluzenia badz bankutctwo , krotko mowiac sprawdza twoja plynnosc finansowa w przedziale 3 ostanich lat. rownierz dzwoni do ludzi podanych w twoich referencjach lecz te opinie moga byc bardzo subiektywne.Ale w jakiej firmie robi ten check musze sprawdzic papiery poniewaz nie pamietam.
leting-ref.or home let tam sprawdzaja
menchester maja w wythenshawe post code m22 , beda niedlugo dwa mieszkania do wziecia
credit check jest to informacja o tobie jako wynajemcy, chodzi o twoje ewentualne zadluzenia badz bankutctwo , krotko mowiac sprawdza twoja plynnosc finansowa w przedziale 3 ostanich lat. rownierz dzwoni do ludzi podanych w twoich referencjach lecz te opinie moga byc bardzo subiektywne.Ale w jakiej firmie robi ten check musze sprawdzic papiery poniewaz nie pamietam.
nie wazne w jakiej firmie bo wszystkie maja te same informacje…
chcialam tylko upewnic sie o co ci chodzi, bo dosc niezrozumiale to napisales 🙂
credit check jest to sprawdzenie finansow danej osoby, splacanych badz nie umow finansowych, zadluzenia, zdolnosci finansowej itp., credit check nie jest to informacja o tobie jako wynajemcy!!!!!! malo tego file nie zawiera informacji odnosnie wynajmu mieszkan
taka agencja mieszkaniowa moze tylko przetworzyc uzyskane informacje do celow wlasnych czyli czy bedziesz dobrym najemca (czy bedziesz placic na czas, czy cie stac itp)
jesli taka firma chce zrobic credit check ma prawny obowiazek dana osobe o tym poinformowac w celu wyrazenia przez nia zgody, nie moze zrobic tego ot tak…
a tak poza tematem czemu ci tak zalezy na informowaniu o mieszkaniach jakie maja do wynajecia, zasadach wynajmu itp… rozumiem jakbys chcial nam rodakom cos dobrego polecic, ale jak sam piszesz w manch. beda dwa mieszkania do wynajecia wiec nie wiesz jaki ich stan, moze to sodoma i gomora, strona firmy nie dziala (przynajmniej u mnie)
oczywiscie ze informuja . nie wiem czemu tak zrozumiales. czemu polecam ?
poniewaz mieszkam tu juz 7 lat nie jest to wiecznosc ale wystarczy aby swoje przejsc. wynajmuje przez nich mieszkanie i jestem zadowolony z formalnosci i z mieszkania. moge rownierz polecic polski sklep w ktorym zawsze kukuje swierze ciasto lub firme przewozowa do polski z ktorej korzystam i jestem zadowolony rownierz. I napewno te instytucje nie maja nic wspolnego z sodoma i gomora.strona faktycznie nie dziala nie wiem czemu pytanie raczej nie do mnie ale google wyszukuje odrazu wiec moze jakis serwer padl. wystarczy wpisac Graphite homes. to tyle.
oczywiscie ze informuja . nie wiem czemu tak zrozumiales. czemu polecam ?
poniewaz mieszkam tu juz 7 lat nie jest to wiecznosc ale wystarczy aby swoje przejsc. wynajmuje przez nich mieszkanie i jestem zadowolony z formalnosci i z mieszkania. moge rownierz polecic polski sklep w ktorym zawsze kukuje swierze ciasto lub firme przewozowa do polski z ktorej korzystam i jestem zadowolony rownierz. I napewno te instytucje nie maja nic wspolnego z sodoma i gomora.strona faktycznie nie dziala nie wiem czemu pytanie raczej nie do mnie ale google wyszukuje odrazu wiec moze jakis serwer padl. wystarczy wpisac Graphite homes. to tyle.
akurat tak nie zrozumialam, dodalam tylko od siebie 🙂
dobrze, ze nie masz z ta agencja" wiekszych stosunkow" niz opisales bo bys nas zameczal jacy to oni fajni, gdzie i jakie mieszkania maja obecnie na wynajem, ale miejmy nadzieje, ze twoja dobra opinia byc moze komus pomoze przy wyborze
pozdrawiam
Odświeżę temat sprzed 4 lat.
Za 4 miesiące zamierzam zmienić miejsce zamieszkania,
szukam bezpiecznej dzielnicy dla rodziny z dziećmi ,a także pożądnej agencji mieszkaniowej.
Poczytałam trochę stary temat i czy coś się zmieniło,konkretne pytanie chodzi jakie agencje mieszkaniowe unikać.
Ja Ci moge polecic Morley – spokojna dzielnica, idealna dla rodziny z dziecmi – my obecnie wynajmujemy domek od YourMove w Morley i jestesmy bardzo zadowoleni
Dziekuje ci bardzo za podpowiedz, lokalizacja tej dzielnicy rowniez mi odpowiada, w razie czego nie daleko bym miala do pracy 😉