Strona główna Działy Hyde Park Czy to forum czytają jakieś nastolatki??

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Mam 15 lat i mieszkam tu od roku.
    W sumie jest ok ale czuję się trochę samotna, nie mam tu zbyt wielu koleżanek, nie znam żadnej dziewczyny z Polski w moim wieku 🙁
    Może tą drogą kogoś poznam ❓
    Dziewczyny, ujawnijcie się ❗
    (Chłopaki też)
    Ja mieszkam w Yorku, Ty możesz być z Leeds albo okolic ale nie zbyt dalekich, bo wtedy nasza znajomość będzie musiała pozostać virtualna 🙂
    No to klikam 'Wyślij’ i czekam…..

Anonim
    Gość

Trafiłem tu przez przypadek i moje pierwsze pytanie. Co to za forum?. Jak by co to ja jestem wolny. 😀

Anonim
    Gość

Jak trafiłeś tu przez przypadek to przypadkiem stąd spadaj

pokrzywka
    Członek

ja mam 14 lat i mieszkam w ilkley ok 40 min drogi od leeds…jestem baaardzo samotna nie mam zadnych polakow jesli masz gg to napisz 9498909

fatamorgana
    Participant

Trzeba będzie przejechać z którąś z nastepnych wycieczek forumowych przez te Ilkley chyba… 🙂 🙂 🙂
    Będziesz miała okazję poznać troche fajnych ludzi.
    Zapytaj Sylwuunii89.
    Juz po pierwszym dniu z wycieczkowiczami pali się do nastepnego spotkania. 🙂

Agnieszka_77
    Participant

Sylwunia sie pali byle by sie z domu wyrwac 😆 obecnie smazy sie na cyprze…zdrajca

s-nd
    Członek
    ”Tina” wrote:

Mam 15 lat i mieszkam tu od roku.
    W sumie jest ok ale czuję się trochę samotna, nie mam tu zbyt wielu koleżanek, nie znam żadnej dziewczyny z Polski w moim wieku 🙁
    Może tą drogą kogoś poznam ❓
    Dziewczyny, ujawnijcie się ❗
    (Chłopaki też)
    Ja mieszkam w Yorku, Ty możesz być z Leeds albo okolic ale nie zbyt dalekich, bo wtedy nasza znajomość będzie musiała pozostać virtualna 🙂
    No to klikam 'Wyślij’ i czekam…..

Mam 14 lat.Mieszkam 40km od Yorku dopiero od 3 tygodni,7686463 to moj nr gg mam nadzieje,ze sie odezwiesz.

Vasile
    Członek

Hej . 😀
    moze to jeszcze odczytasz ;p
    do leeds mam z okolo 30 min autobusem ;p

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Vasile wrote:

Hej . 😀
    moze to jeszcze odczytasz ;p
    do leeds mam z okolo 30 min autobusem ;p

po tylu latach to chyba juz nie jest nastolatka 😆 😆 😆 😆

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.