Strona główna Działy Hyde Park co Was wkurza w tym poganskim kraju ;)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    girkit
    Participant

mialem nadzieje ze potraktujecie temat z przymrozeniem oka
    a tu takie powazne miny no i pan XXXleds widac smak angielskiej dupy wyjatkowo dobrze wypala w mozgu poklady polskiego poczucia humoru ..

zalecam terapie woodkom !

pzdr
    dr girkit

ps. ty to pewnie jeden z tych co rozmawia tylko z anglikami 😀

Anonim
    Gość

ja tam anglików lubie bo moji koledzy to anglicy tylko mnie wkurza w nich ze to cioty i jak bym przyjechał z ekipą to bym najebał cało szkołe

Anonim
    Gość
    ”wlap37″ wrote:

jak to co wkurza ?? oczywiscie glupota Anglikow ! (angielskie telefony komorkowe 🙂 siemens , samsung, Nokia, LG, Sony;

Nokia jest fińska 😯

Dana
    Participant

A ja to Anglikom nadal nie mogę zapomnieć, że w 39-tym nas puścili w trąbę! [/quote]

Anonim
    Gość

no i ze nakrecili film w ktorym to niby oni lamio enigmeu

Dana
    Participant

I do tego co roku w czerwcu podniecają się kolejną rocznicą londowania w Normandii, jakby wcześniej ruszyli dupska to może nie mieli by nalotów na Londyn.

Anonim
    Gość

ale z ta wiedza ogolna, to faktycznie nie jeden angol stoi na bakier…
    > Polska? Hm… To chyba daleko! Czy to wogole jeszcze w Europie? <
    Ghm… Hehe! 🙂
    Pozdrawiam rodakow!

Anonim
    Gość

oj gdybym mial mniej lat /52/ zaras bym do was dołaczyl tam za granicą

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Dana wrote:

jakby wcześniej ruszyli dupska to może nie mieli by nalotów na Londyn.

Polacy też mogli ruszyć dupska i załatwić Hitlera już ok. 1935 roku, póki armii nie zbudował, zamiast tego siedzieli i patrzyli, jak się zbroi. Podobnie mogli w 1920 nie tylko przegonić bolszewików z kraju, ale i pogonić ich wprost na sybir, nie byłoby wtedy związku sowieckiego i wielu innych 'fajnych’ rzeczy…

BeToN
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ScOOrK wrote:

Zgadzam się z przedmówcami. Co Was wkurza? Nic. Tylko to, że w polsce nie jest tak jak tutaj (poza nadmierną ilością „kredek” – bo biali są ludzie, a kolorowe…)

Nie wiem co miales na mysli z tymi kredkami ale jak bym mial zaczarowana kredke to wszystkich ”CIAPACI”
    bym pomalowal na ”BIALO”:twisted: bo ich tu troche za duzo!!!
    A wkurza mnie to ze tu jest tak tanio jak wpolsce, a zarabiasz o niebo lepiej 😆

Anonim
    Gość

a ja bym wylsal scoorka na madagaskar lub na inna wyspe ….. gdzie stworzylby sobie wlasna kraine bialych kredek….. bo jezeli emocjonalnie nie moze sobie poradzic w kraju gdzie ludzie nie koniecznie maja bialy kolor skory……………

Anonim
    Gość

BeToN wrote:

ScOOrK wrote:

Zgadzam się z przedmówcami. Co Was wkurza? Nic. Tylko to, że w polsce nie jest tak jak tutaj (poza nadmierną ilością „kredek” – bo biali są ludzie, a kolorowe…)

Nie wiem co miales na mysli z tymi kredkami ale jak bym mial zaczarowana kredke to wszystkich ”CIAPACI”
    bym pomalowal na ”BIALO”:twisted: bo ich tu troche za duzo!!!
    A wkurza mnie to ze tu jest tak tanio jak wpolsce, a zarabiasz o niebo lepiej :lol:[/quote]

A wkurza mnie to ze tu jest tak tanio jak wpolsce, a zarabiasz o niebo lepiej <<<<< ???
    lol ??

Pabloo
    Członek

Byc moze Beton uwaza Polske za poganski kraj.
    [/color:f2666b0e07]

Anonim
    Gość

Ja nie rozumiem jednego.Jesli niektorym osobom tutaj sie nie podoba to dlaczego tutaj siedza.Angole sa ok.Poznalam wielu madrych Anglikow,ktorym Polacy do piet nie dorastaja.Hej!

BeToN
    Participant

Pabloo wrote:

Byc moze Beton uwaza Polske za poganski kraj.
    [/color:a007550c39]

Po czesci masz racje Pabloo uwazam polske moze nie za poganski kraj bo to jest zbyt mocne slowo ale cos w tym sensie!!! A poza tym nie wypieram sie swoich Polskich korzeni w koncu sie tam urodzilem i mam tam rodzine i przyjaciul!!!
    Ale w Anglii czuje sie lepij nawet z ciapati obok w domu bo sa przynajmniej uprzejmi moze nie tak jak angole!!!, a wpolsce uprzejmosc!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.