Strona główna Działy Hobby Wyjazd bez swojego czworonoga ??

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    gogi
    Participant

Witam bardzo serdecznie wszystkich 😛
    Ciesze sie, ze znalazlam w sieci leeds.pl 😆
    Nie bede sie powtarzac i powielac tematu z pochwalami 😉 ale musze to napisac = TO SWIETNE MIEJSCE= 😆
    We wrzesniu z chlopakiem planujemy wyjazd do Ledds i znalezlismy tu sporo informacji za co dziękujemy.
    Jednak nie za duzo wiemy na temat mozliwosci wyjazdu ze swoim pupilem. Mamy rocznego kota i nie wyobrazam sobie zeby go porzucac, czy oddawac 😥
    Czy ktokolwiek wie cos na ten temat ?? Bedziemy wdzieczni za kazda informacje.
    Pozdrawiam cieplutko z Pl wszystkich rodaków na obczyznie i w fotelach w PL 😉

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gogi wrote:

Witam bardzo serdecznie wszystkich 😛
    Ciesze sie, ze znalazlam w sieci leeds.pl 😆
    Nie bede sie powtarzac i powielac tematu z pochwalami 😉 ale musze to napisac = TO SWIETNE MIEJSCE= 😆
    We wrzesniu z chlopakiem planujemy wyjazd do Ledds i znalezlismy tu sporo informacji za co dziękujemy.
    Jednak nie za duzo wiemy na temat mozliwosci wyjazdu ze swoim pupilem. Mamy rocznego kota i nie wyobrazam sobie zeby go porzucac, czy oddawac 😥
    Czy ktokolwiek wie cos na ten temat ?? Bedziemy wdzieczni za kazda informacje.
    Pozdrawiam cieplutko z Pl wszystkich rodaków na obczyznie i w fotelach w PL 😉

zobacz:http://londynek.net/zycielondynu/sprawy04/zwierzeta
    pozdrawiam 😀

Anonim
    Gość

obawiam sie czeka kociaka 6 miesieczna kwarantanna, moge podac kontakt do organizacji zajmujacej sie prawami zwierzat <paulinemoylan@supanet.com>
    powodzenia

coolgee6
    Participant

Ja też mam broadband i telefon od ntl, ale chciałem mieć telefon, gdybym nie zamówił, to chyba by mi nie założyli MB7-701 braindumps – testking
    Question Shocked
    Napisałem o linii tel. (zgodnie z informacją na stronie ntl) bo wiem z doświadczenia, że większość ludzi uważa telefon domowy za zbędną rzecz, skoro mają już komórki w O2.

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.