Strona główna Działy Hyde Park Szukam Rosjanów

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Witam poszukuję jakichs ludzi pochodzenia rosyjskiego najlepiej jak by to byli ludzie któzy mogą pomuc w załatwieniu pozwolenia na prace dla obywateli Rosji i Białorusi. Mam pytanie czy w Leeds lub w okolicy jest jakas rosyjska restauracja lub pub lub cokolwiek co by wskazywało że moga tam siedzieć ludzie ze wschodu( Oprócz chińczyków). Jeśli cos wiecie na ten temat to bardzo bym był wdzięczny za udzielenie odp.
    Ps. mam tez prosbe czy ktos wie czy w angli są jakies kursy i szkolenia np jezyka angielskiego i w jakiej cenie bym mógł dostac wize na wyjazd do angli musze miec pozwolenie na prace lub wykupiony kurs lub szkolenie!
    Ps. A moze ktos z was mógłby poratować mnie pozwoleniem na prace – jeśli ktos sie zainteresuje prosze pisac na janstruski@vp.pl
    Wielkie dzięki za konkrety

hattori
    Participant

Z tego co wiem to w Huddersfield na Halifax rd. jest klub ukrainski.Moze tam znajdziesz ludzi, ktorzy moga ci pomoc.

Anonim
    Gość

CZy mógłbys podać mi jakieś namiary na ten klub lub najlepiej emaila.Był bym bardzo wdzięczny. Ale i tak dzięki za pomoc

Anonim
    Gość

Niestety tylko tamtedy przejezdzalem i nie znam dokladnego adresu.Z Leeds M62 west(Manchester) na 25 zjezdzie kieruj sie na Huddersfield(A62) potem bedzie obwodnica (A62 ring road) trzymaj sie prawego pasa,na duzym radzie w prawo,dalej sie trzymasz prawego pasa , z lewej mijasz uniwersytet, potem mijasz A616 w lewo (Ty caly czas prosto) ,mijasz z lewej Lidla i drogi zjazd z obwodnicy w lewo to bedzie A629 na Halifax po jakims kilometrze zapytaj jakiegos anglika najlepiej bialego i starszego o Ukrainian Club,dodam ze klub nie jest przy ulicy tylko glebiej w parku ,w jakiejs willi ale tabliczka jest przy ulicy ufff… 🙂

Anonim
    Gość

Thenks jestes wielki przyda mi sie to napewno ale dopiero za miesiac jak juz bende w leeds bo narazie jestem w polsce i szukam kontaktu przez email. Ale thenks.

Anonim
    Gość

hej moge Ci zalatwic namiary na ukraincow i bialorusinow ale w chester
    tu jednak raz widzialam auto na lotewskich tablicach

Anonim
    Gość

to jak byś mógł mi na emaila janstruski@vp.pl posłac te namiary to był bym ci ogromnie wdzięczny i postawie piffko

girkit
    Participant

jest taka kapela folk-punkowa z Leeds . nazywaja sie The Ukrainans 😉
    zna ktos ?

Anonim
    Gość

Jak wsziadziesz do autobusu w kierunku chapeltown jadac z centrum po lewej stronie (2 3 3a 21 22 ) to tak gdzies ze dwa przystanki przed tym sikhijskim centrum zobaczysz rusian shop

adamo
    Participant

Ello Girkit !! kapela jest przednia tylko gdybym wiedzial czy uskuteczniaja jakies granie na miejscu…. jak wiesz cos o tym to daj znac z checia bym posluchal i pobrykal w takich rytmach!!!!)))) a tak nawiasem … to po maszynie parowej The Ukrainians to najwiekszy wynalazek Leeds !!!!!!!

Lepton
    Participant

The Ukrainians chyba niedlugo jakos beda grali w Leeds. My idziemy. Wczoraj mi kumpel na imprezie powiedzial i jeszcze w sumie nie wiem co i jak itp.. dam znac wkrotce czyli za 1.5 tyg. bo wlasnie jade na urlow. ➡

girkit
    Participant

jakis czas temu pisalem do pana solovki z ukrainians – skarzyl sie ze imprezy kiepsko wychodza w regionie ;] czesciej graja za granica i na poludniu …

z oficjalnej strony zespolu :

Saturday 02 December 2006 – Ashton Ukrainian Club, Manchester, England.

bilety okolo 7-10

posluchaj -> klik , otworz za pomoca realplayer

Malgon
    Participant

My tez sie piszemy!!!! A wczesniej niz grudzien?
    Spoko muza (dlatego ze the Smiths tez lubimy)
    raz juz bylismy na nich i faktycznie koncertowali po Europie i zajechali nawet do Gdyni 😆

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.