Strona główna Działy Hyde Park Tanie polaczenia telefoniczne

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Radosc
    Członek

Wlasnie wygrzebalem tanie polaczenia z PL (1p w weekendy):

http://www.telesavers.co.uk/accessnumbers.php

Jak rowniez zestawienie podobnych ofert:

http://niftylist.co.uk/country_174.html

Pozdrawiam,

R

A moze powinienem tym postem nabic Ogloszenia ?? 😉

woyth
    Członek

Mysle ze pomysl z wstawieniem tego postu do ogloszen jest przedni zwiekszy troche mierna srednia 😀
    Ja zalogowalem sie juz cztery razy z rzedu i zamierzam podszyc sie pod paru gosci i anonymusow zeby poprawic ruch na tej stronce
    😀

Milego dnia i przyjemnego uzytkowania Forum i innych znajdujacych sie tu dogodnosci

Anonim
    Gość

Wiekie dzieki za informacje!

hattori

Anonim
    Gość

Niestety numer ze strony telesavers nie działa. Pozostanę przy 08444 620620 🙄

Radosc
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Niestety numer ze strony telesavers nie działa. Pozostanę przy 08444 620620 🙄

?? Wczoraj z niego gadalem !!
    Po polaczeniu wpisujesz pelny numer, do ktorego dzwonisz (wlacznie z kodem kraju) i naciskach kratke ? Moze nie masz przestawione na tonowy?

Pozdrawiam,
    R

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Radosc wrote:

?? Wczoraj z niego gadalem !!
    Po polaczeniu wpisujesz pelny numer, do ktorego dzwonisz (wlacznie z kodem kraju) i naciskach kratke ? Moze nie masz przestawione na tonowy?

Pozdrawiam,
    R

Po wybraniu nru usłyszałem: Due to high volume of calls this number is temporarily out of use…
    Więcej nie próbowałem 🙄

Radosc
    Członek

Podejrzewam, ze chwilowe przeciazenie (moze przeze mnie :D). Ja korzystam bez problemu codziennie 😉

Anonim
    Gość

a jakies tanie polaczenia w druga strone? tzn. jak mozna tanio rozmawiac dzwoniac z polski do uk? czy dzien tygodnia i godzina maja jakies znaczenie?
    pozdrawiam

Radosc
    Członek

jeszcze nigdy nie dzwonilem sam do siebie 😆 wiec nie wiem, ale prosze:

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=tanie+rozmowy+UK&lr=lang_pl

I np. tam mamy teleboom…
    Google – przydatne narzedzie, ktore umozliwi Ci znalezienie odpowiedzi 😉

Do mnie tez nie dzwonia – 0.35zl/min to i tak drozej niz 0.01pensa/min

Pozdrawiam,
    R

groove
    Participant

do Anglii na stacjonarne dzwonie za 9 gr / min z tlenofonu, jedyne co potrzebujesz to internet, mikrofon i głośniki 🙂
    pozdrawiam

ScOOrK
    Członek

Sprawdzał ktoś komórki??

Anonim
    Gość

Radosc wrote:

Do mnie tez nie dzwonia – 0.35zl/min to i tak drozej niz 0.01pensa/min

Chyba 0.01 funta ❓ 😯

Btw. po co ciągle kasują te grosze (pensy) ?
    Nie mógłby ktoś zrobić GRATIS połączenia z Polską? 💡

ScOOrK
    Członek

[quote:4b581ae088]Nie mógłby ktoś zrobić GRATIS połączenia z Polską? [/quote]

Właśnie… Kiedy to będzie??

turpis
    Członek

Witam
    Kupilem niedawno karte startowa o2 i chcialem z niej dzwonic do Polski wykorzystujac „tani” nr [b:654463653c]08444620620[/b:654463653c] i okazuje sie ze on nie dziala, pobiera mi jak za normalne polaczenie. Czy ktos wie dlaczego? Moze chodzi o zmiane taryfy?(jak tak to na jaka i jak to zrobic) Innych numerow narazie nieprobowalem. Prosze o pomoc.

Moniqa20
    Członek

ja mam kod z domowego na domowy za 1p i nie tylko w weekendy
    08444620620
    ….potem sie wbija kierunek do polski kierunek do swoejgo maista i numerek do domu i wsio
    a z kom na domowy
    0844861861
    lub
    08444621621
    nie pamietam ktory jest dobry wiec musicie poprobowac…..i to jest za 2p za min i nie tylko w weekendy…. 🙂
    aha i tak apropo to raczej nie ma zadnych kodow na polaczenie z kom na kommam nadzieje ze komus sie to przyda 🙂

pozdro

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.