Strona główna Działy Hyde Park Kto sie zajmuje ta syfiasta stronka :)

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

0 – aktualizaji
    0 – nowych ofert w ogloszeniach
    ta strona zyje tylko dzieki FORUM

i to tez pojawiaja sie te same osoby, jeden wielki cyrk

Radosc
    Członek
    ”Anonymous” wrote:

0 – aktualizaji

i to tez pojawiaja sie te same osoby, jeden wielki cyrk

„Aktualizaji” (cokolwiek to znaczy??) – jezeli jako punkt odniesienia Onet, to od 4/06, rzeczywiscie uplynal szmat czasu….

Ogloszenia – 😆 No to chlopaki-administratorzy macie robote, trzeba ponabijac liczbe ogloszen, bo narzekaja 😉 Niestety u „Goscia” wylaczyl sie (o ile jest??) modul logicznego myslenia – ogloszenia umieszczaja Ci co maja cos do zamieszczenia, a nie „wszyscy-jak-leci”. Ale moze masz innych benchmark 😉

„Zyje dzieki FORUM” – i chwala Bogu, aby zyla jak najdluzej ❗

„te same osoby” – wiesz, roznie to bywa jeden umie czytac, inny pisac, inny pilnuje naukowcow 😆 Chociaz z drugiej strony, moze i masz racje – ciagle jakies „Gosc”, „Anonymous” itp., ktore chca bic piane… Moze warto zeby sie zarejestrowali, jak maja cos do powiedzienia (lub uwazaja, ze maja)…

Ale poniewaz jestes „ekspertem” od stron internetowych z dzika 😈 radoscia obejrze twoje propozycje „niesyfiastej” stron. Szczegolnie jestem zainteresowany tymi twojego autorstawa lub pod twoja opieka 😈

Pozdrawiam,
    R

Nic tak nie pobudza umyslu jak mocna kawa i przypadkowy oszolom 😉

woyth
    Członek

Kolega Gosc ma racje sam strach no po prostu slow brak
    Jak mozna wpasc na tak denny pomysl zeby zalozyc taka strone i do tego wlozyc w to troche wlasnego czasu no po prostu ludzkie pojecie przechodzi jeszcze do tego jest tu paru stalych bywalcow,dziwolagi jakies,jak tak mozna,LUDZIE no obudzcie sie co z Wami jest.

Dobrze ze ktos wreszcie to powiedzial ze ktos wreszcie otworzyl nam oczy,wszystkim nalezal sie ten zimny prysznic i mam nadzieje ze wlasciciele tej strony,uzytkownicy i Ci ktorym ta strona pomogla wezma to sobie do serca.

Wlasciciele obudzcie sie,powinniscie znalezc jakies srodki przymusu bezposredniego zeby wymusic zamieszczanie ogloszen,uzytkownicy zamieszczajcie ogloszenia i nawet jesli nie macie nic do powiedzenia chociaz sie zalogujcie zeby poprawic statystyki,ludzie szukajacy pomocy znajdzcie sobie ja gdzie indziej wszedzie przeciez pelno jest ludzi ktorzy pragna Wam pomoc (bezinteresownie oczywiscie).

Pragne przeprosic ze uzylem tej strony wiecej niz raz,bede musial zalowac tego przez bardzo dlugi okres i jest mi bardzo przykro.

PRZEPRASZAM

PS
    Kolega Gosc zapomnial podac namiarow na strony na ktorych sa ciagle aktualizacje i nowi uzytkownicy pojawiaja sie czesciej niz codziennie.Chcialbym stac sie stalym ich uzytkownikiem,prosze o zlitowanie i podanie linkow dla mnie i innych ktorzy przez przypadek uzyli tej strony

hattori
    Participant
    ”Anonymous” wrote:

0 – aktualizaji

i to tez pojawiaja sie te same osoby, jeden wielki cyrk[/quote

😯 Ofert z praca-U meaned ❓

Kaliko
    Participant

😈 NO TO WITAM PONOWNIE W SIECI:)

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.