Strona główna Działy Hyde Park wysiadam. i co dalej?

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    woyth
    Członek

Musze strasznie zmartwic kolege v-teca i dzieciaki
    Jesli mamy (mielismy) chec na troche ekstrwagancji i chcielismy uzyc na przyklad bulki tartej lub doswiadczyc ogorkow kiszonych lub popatrzec na grzeski lub prince-polo to jechalismy 130km do Peterborough gdzie jest polski sklep, niestety to najblizszy ogolnospozywczy jaki znam.
    Mieszkamy dosc daleko od Was i od wszelakiej cywilizacji ale jesli przypadkiem kolega v-tec wybieralby sie gdzies niedaleko Peterborough to bardzo chetnie podam namiary na ogolnospozywczak.

PS
    Pozdrowionka dla maluchow
    PS 1
    I think better a bit is OKOCIM beer

Anonim
    Gość

a orientuje sie moze ktos jak sie wahaja ceny za dobre w hostelach?

Anonim
    Gość
    ”burdziaa” wrote:

a orientuje sie moze ktos jak sie wahaja ceny za dobre w hostelach?

od 12 za łóżko w dormie (sala) do 20 za trójkę.
    Kwoty traktuj orientacyjnie oczywiście.
    Sory że dziesiaj tak nadaję, ale mam wolne do końca tygodnia i trochę się nudzę (pogoda !!!)

Anonim
    Gość

@woyth
    Ubawiłeś mnie tym [b:5bc5ccf554]patrzeniem[/b:5bc5ccf554] na grześki 😀 😀 [/b]

woyth
    Członek

Zwykle patrzymy (ja i moja malenka rodzinka) na wyroby cukierniczne w soboty i co trzecia niedziele, piatki i pozostale niedziele spedzamy na wdychaniu zapachow z kuchni (preferujemy glownie kuchnie wietnamska)
    Moja pani szczegolnie sie cieszy gdy idziemy posluchac o dobrym jedzeniu w autobusie lub taksowce lub gdy uslyszymy cos przypadkiem w sklepie gdzie akurat przegladamy (co wtorek) tygodnik kulinarny.

Z kucharskim pozdrowieniem
    Woyth

Whip
    Członek

Cos te stronki z mieszkankami takie sobie – wszedzie trzeba cos placic aby nawet wyslac wiadomosc do landlorda.

Rok temu jak bylem w Leeds to mieszkalem w akademikach (super sprawa), teraz niestety sa dopiero od 12 lipca wiec szukam mieszkania dla 4 osob na okres wakacyjny. Pomocy!!!!!!

Moze jest gdzies jakis camping jest aby choc na 2 nocki sie zahaczyc.

pozdrawiam

Whip

burdzia
    Participant

ooo,to moglbys podac adresy tych akademikow oraz jak to wygladalo finansowo?
    pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.