Strona główna Działy Mieszkanie gdzie spędzić pierwszą noc w Leeds – hostele i hotele

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    Uxbridge
    Członek

W pytaniu była mowa o JEDNEJ nocy. Skoro tak, to V-tec ma rację – 20 czy 30 funtów za przyzwoity B&B to nie majątek. Na dodatek można znaleźć adres jeszcze z Polski i zadzwonić w celu rezerwacji.
    Naprawdę, komfort jaki się ma jadąc i wiedząc gdzie spędzimy noc, jest tego warty.

yern
    Członek

wiecie co? znalazłem 2-osobowy pokój w hotelu za 26 funtów. Juz wszystko załatwione i zarezerwowane 🙂 wiec chyba nie jest ze mna tak źle, co V-tec?

v-tec
    Członek

Będą z ciebie ludzie. Powodzenia w tym pioneerze, a jak będziesz miał jakieś pytania to wal śmiało

kejtt
    Participant

Czy wie ktoś lub mieszkał na Campingu który mieści sie w Leeds? Szukam noclegu dla mnie i koleżanki od 20 czerwca do 2 lipca? Moglby ktos podpowiedziec gdzie czegos szukac zeby na starcie nie stracic majatku ?
    Prosze o wszelka pomoc i wyrozumialosc.
    Kasia

fatamorgana
    Participant

😯 😯 😯
    Majątku???
    Sprawę kempingów przerabialismy w roku ubiegłym.
    Akurat Leeds nie jest specjalnie miejscem na kemping.
    Jest w Otley coś, ale to daleko, w Roudhay Parku było, ale została tylko tablica- brakowało widocznie klientów.

Albo sprawdż tu- powinni wiedzieć.

Regional travel and tourism centre
    The Arcade
    Leeds City Station
    Leeds
    LS1 1PL

Tel: 0113 242 5242
    Open: Monday to Saturday 09:00 – 17:30 and Sunday 10:00 – 16:00.

Na stronie miejskiej wyskoczyło mi…
    http://www.leeds.gov.uk/Leisure_and_culture/Tourism_and_travel/Tourist_accommodation/page.aspx?path=%2fleisure_and_culture%2ftourism_and_travel%2ftourist_accommodation%2f

Tez daleko…
    Kurczę, faktycznie w tym Leeds, to nic nie ma! (z campingów).

kejtt
    Participant

Moze i byl przerabiany ale rok temu mnie nie bardzo interesowala sprawa campingow akurat w Leeds, a w takim razie sa jakies schroniska mlodziezowe w Leeds? Jesli moglby ktos jesczze powiedziec jaka jest cena przejazdu z Leeds do Manchesteru?

michalkumanski
    Członek

witam, mam nadzieje że mi ktoś udzieli odpowiedzi na moje pytanie , a mianowiciie sprawa sie przedstawia nastepująco: moja dzieczyna poleciala do leeds, mieszka tam na ulicy edynburgh terrace w armley, ja planuje do niej polecice w odwiedziny okolo 18 sierpnia, czy jest jakas możliwosc wynjecia w miare tanim kosztem noclegu byle jakiego byle bylo gdzie spac w okolicha zamieszkania mojej dziewczyny. drugie pytanie jest takie czy leciec z krakowa do liverpulu za 400 zl w dwie strony czy na miejce do leeds za ponad 700 zl?czekam na wskazówki,

fatamorgana
    Participant

😯 😯 😯
    Jak lubisz komfort to:
    -śpij ze swoją dziewczyną zamiast gdzieś po kątach osobno
    -zapłać za lądowanie w Leeds, żebyś się nie musiał tłuc potem jakimiś "Nationalami" z "liverpulu" za 6Ł w jedną strone czy za 10Ł w dwie…

Powodzenia. 🙂
    O dojeździe z lotniska w LIVERPOOLU (bo liverpulu to tu nie ma żadnego) mamy kilka wątków, zatem wszystko znajdziesz.

michalkumanski
    Członek

sluchaj, ale wlasnie w tym problem że nie moge spac u dziewczyny bo nie ma jak poprostu, więc prosilbym o pomoc z tym noclegiem, tak jak poiwedzialem
    nie zalezy mi na luksusie byle w miare tanio i w pobliżu edynburgh terrace

v-tec
    Członek

Rzuć dziewczynę i znajdź sobie taką która pozwoli ci spać ze sobą 😉

fatamorgana
    Participant

😯
    Takiej rady jeszcze tu chyba nikt nie udzielał…
    😆 😆 😆 😉

[quote:a21c380875]czy jest jakas możliwosc wynjecia w miare tanim kosztem noclegu byle jakiego byle bylo gdzie spac w okolicha [/quote]

Michał…możliwośc zawsze jakaś jest, ale trzeba na nią trafić.
    Będąc na miejscu rozejrzyjcie sie, na sklepach obok może mają jakieś ogłoszenie o wynajmie?
    Ale sęk w tym, ze na krótki pobyt będzie ciężko znaleźć.

7sisters
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Czuje sie w obowiazku stanac w obronie pytajacego. Jezeli z dziewczyna nie chca spac ze soba to ich sprawa. Nawet jezeli mamy inne poglady na ten temat nalezy to uszanowac!

bolek
    Participant

znajdź sobie jakiś hotelik typu B&B – bed&breakfast – ale taniej niż 15 F za noc pewnie nie bedzie

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

7sisters wrote:

v-tec wrote:

Czuje sie w obowiazku stanac w obronie pytajacego. Jezeli z dziewczyna nie chca spac ze soba to ich sprawa. Nawet jezeli mamy inne poglady na ten temat nalezy to uszanowac![/quote]

Moze i chce ale napisal, ze NIE MOZE……..a to juz duza roznica 😉

mika
    Członek

gdy ktos planuje przyjechac do leeds w ciemno, nie majac tu zadnych znajomych, gdzie powinien sie najpierw udac by znalezc nocleg, mieszkanie…??

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.