Strona główna Działy Mieszkanie gdzie spędzić pierwszą noc w Leeds – hostele i hotele

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    woyth
    Członek

Wydawalo mi sie szanowny kolego Iron ze na jednej ze stron mozna znalezc tenze adres (a w ramach podpowiedzi strona ta oznaczona jest opisem – „B&B za 20” 😀 )

Pozdrawiam

PS
    Moorlea Hotel – Leeds – 0113 2432653 – from £22,
    Manxdene Hotel – Leeds – 0113 2432586 – from £20,
    End Lea Guest House – Leeds – 0113 2521661 – from £20,
    Park House B and B – Leeds – 07071 880 223 or 011 – from £19 ❗ ❗
    Cherrytree Lodge – Bradford – 01274 622396 – from £20,

Tanie spanie w karawnaie 🙂
    Brook Farm Caravan Park – 01274 584339 – £10,

hattori
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    iron wrote:

Dzięki za podpowiedzi i niecierpliwie czekam na adres tego hoteliku za 20& od nocy od Hattori bo jak wiadomo przyjeżdzam tu pracować i rozwijać się a nie wydawać dużych sum na zakwaterowanie 😉

Wizytowka mi zginela ale sprobuje naprowadzic.Podazajac w gore Briggate przechodzisz przez The Headrow , na New Briggate
    🙂 gdzie idziesz w strone Leeds Grand Theatre , lepiej isc prawa strona bo tylo w ten sposob zobaczysz po lewej na wysokosci pierwszego pietra nazwe hotelu” ❓ ❓ ❓ „,jak wspomnialem hotel jest po lewej, drzwi sa za przystankiem autobusowym, dzwonek przy drzwiach(czarnych).Wiem ze opis troche zagmatwany ale najlepszy jaki moglem podac.Powodzenia

iron
    Participant

Dziekuje za zainteresowanie ale będe raczej szukał pokoju dla jedne osoby wyjdzie to dużo taniej i tak większośc czasu mam zamiar spędzać na szukaniu pracy i nauce języka i poznawaniu [b:15eb85fb5a]nowych ludzi[/b:15eb85fb5a] ciekawych świata i nie siędzących w domach 😉

AgnieszkaW
    Participant

Witam serdecznie. Czy ktoś zna może jakiś niedrogi hotel w Leeds godny polecenia na kilka dni??

TommyB
    Członek

Jakby co to polecam:

http://www.yorkshirevisitor.com/

http://www.activehotels.com/

Mozna znalezc przyzwoity za 15 – 20 funtow

mia
    Członek

Witam serdecznie!
    Poszukuje taniego zakwaterowania na weekend od 18 do 21 maja (piatek-poniedzialek) dla 3 doroslych osob i jednego 4letniego dziecka w Leeds. Z prostej przyczyny finansowej hotele nie wchodza w gre. Dziekuje za jakiekolwiek wiadomosci. Pozdrawiam 🙂

7sisters
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mia wrote:

Witam serdecznie!
    Poszukuje taniego zakwaterowania na weekend od 18 do 21 maja (piatek-poniedzialek) dla 3 doroslych osob i jednego 4letniego dziecka w Leeds. Z prostej przyczyny finansowej hotele nie wchodza w gre. Dziekuje za jakiekolwiek wiadomosci. Pozdrawiam 🙂

Polecam Travelodge (tani hotel) np. Leeds Colton ma pokoje dla max. 4 osób za cene ok. 50 funtów za pokój, w całkiem przyzwoitym standardzie z łazienką w pokoju.

v-tec
    Członek

Jeszcze Premier Travel Inn, Holiday Inn Express i Etap potrafią być tanie. Szukaj na ich stronach, poza tym booking.com i lastminute.com

mia
    Członek

Dzieki za odpowiedzi
    pozdro

yern
    Członek

Witam, poszukuje noclegu na jedna noc dla 2 osób. Z 14 czerwca na 15, może być motel, hotel, mieszkanie, czy mały ciasny pokój….Potrzebuję tylko tam jakoś trafić z lotniska (Bradford). Ale oczywiście żeby był jak najtańszy. Czy mógłbym otrzymać jakieś informacje na ten temat? Z góry dziękuję.

v-tec
    Członek

Przecież zdaje się że podawałem ci już namiary na hotele…
    Travelogde chyba nawet na lotnisku jest…
    Mądrej głowie dość po słowie…
    A może za drogo? W parku będzie taniej 😉

yern
    Członek

no dawałes 🙂 i dzieki Ci za to 🙂 ale chciałbym na początku jak najwięcej mieć funduszy….tym bardziej, ze pierwsza wyplata dopiero po 2 tyg….jakie sa mniej wiecej koszty utzrymania jesli chodzi o wyzywienie na tydzien?

M I K E
    Participant

V-tec – dlaczego nie wskazales koledze typowo polskiej alternatywy na tanie mieszkanie, tak jak chlopaki w Londynie? To tylko 20p za noc!!!

Niccolas
    Członek

Chyba najlepiej bedzie jak zajrzycie na dzial ogloszen z mieszkaniami.Przeciez mozecie zadzwonic jeszcze przed wyjazdem i zarezerwowac sobie pokoj.W ten sposob wydacie jak najmniej kasy.
    Cena za 2 osobowy pokoj to w leeds to srednio 50 funtow na tydzien +2 tygodniowy depozyt, czasem trzeba zaplacic za miesiac z gory+depozyt w tej samej kwocie, ale kto szuka ten znajdzie.
    Chyba ze naprawde chcecie placic po 20 i wiecej funtow za noc w tanich "hotelach" lub Bed and Breakfast.

A ciekawe jak zaczynali "zyczliwi" koledzy , ktorzy odpisali Ci na Twoja prosbe?

v-tec
    Członek

Jeżeli do mnie pijesz to po przyjeździe do Londynu zatrzymałem się w schronisku turystycznym. Namiary znalazłem jeszcze w Polsce przez internet. Ze schroniska skorzystałem także przeprowadzając się do Yorku.
    Niestety w Leeds nie ma taniego schroniska. Ale jeśli chodzi o aż 1 noc to naprawdę nie widzę problemu. Wiadomo że ludzie przyjeżdżają zarobić, że w kraju lekko nie jest, ale niezbyt lubię jak ktoś robi z siebie większego dziada niż naprawdę jest.
    A jeżeli ktoś naprawdę ma w kieszeni 5 funtów kupione w kantorze za drobniaki z rozbitej skarbonki to niech się poważnie zastanowi czy tu przyjeżdżać bo może go spotkać niemiła niespodzianka…

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.