Strona główna Działy Hobby dobre knajpy w leeds?

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    tomi
    Członek

Czesc!
    Jesten w tym Tygodnu w Leeds i nudze sie w hotelu.
    Miszkam juz ponad 10 lat w niemczech i nie pisze tag dobdze po polsku.
    Jest nudno w hotelu gdze spie. Slyszalem juz durzo polakuw w miescie.
    So tutal tez jakies polkie knajpy?

Tomek

ScOOrK
    Członek

Niom. Ale jeśli mówisz tak jak piszesz to możesz mieć mały problem. Proponuję znaleźć taksówkę, a kierowcę poprosić o kurs do Polish Catolic Center, czy jakoś tak, na chapeltown. Tam jest Polski Klub.
    A nawiasem mówiąc, to jeśli tylu słyszałeś, to dlaczego ich się nie spytałeś??
    Pewnie by Ci powiedzieli. 😀

Pozdrawiam Wszystkich ❗

Anonim
    Gość

pewnie ze by powiedzieli za jedyna oplata 200 funtow

ScOOrK
    Członek

Płatne przesyłką; bocian – gniazdo, w pestkach na pół krojonych i każda musi być oznaczona. 🙂

To już chociaż wiemy ile Ty sobie liczysz za pomoc rodakom. 😈
    Co? Interesik psujemy? 😈

Dzieci z głodu płaczą, ale tatuś za „mądry” żeby do pracy iść???
    Lepiej naciągać rodaków, co marcheweczko?
    Łyso Ci?
    To do pracy!!! 😈

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    tomi wrote:

Czesc!
    Jesten w tym Tygodnu w Leeds i nudze sie w hotelu.
    Miszkam juz ponad 10 lat w niemczech i nie pisze tag dobdze po polsku.
    Jest nudno w hotelu gdze spie. Slyszalem juz durzo polakuw w miescie.
    So tutal tez jakies polkie knajpy?

Tomek

Anonim
    Gość

hi!
    jAK MASZ OCHOTE I BEDZIESZ W LEEDS, TO DAJ ZANC MOJ NR TEL. 7910925659 -EDYTA, ADRES MAILOWY-ed78@wp.pl
    POZDRAWIAM

ScOOrK
    Członek

a mogę ja??

Anonim
    Gość

Edyta, ja mam zawsze ochotę ❗ ❗ Pomóż mnie a nie temu niemcowi, ja nie zapomniałem jeszcze jak się pisze po polsku 🙂

ScOOrK
    Członek

I mnie. I mnie.

Anonim
    Gość

Jestem jeszcze tutaj, ale w Piatek lece du domu. Szkoda ze niespotkalem wiecej polakow. Maslalem ze tutaj jak u mnie (offenbach/frankfurt) tez polskie knajpy sa. Ja na pewno tak dobrze pisac nie umie ale dogadac sie dokadem. Maslalem ze polacy razem sie.

Pozdrawiam

ScOOrK
    Członek

Polskie knajpy są, a i POLACY trzymają się razem. Tylko jak można być Polakiem, skoro się zapomina o wszystkim, co POLSKIE??? W końcu mowa to podstawa, a jak już pisałem wcześniej jestem rasistą i najwięcej niechęci czuję do niemców, więc życzę powodzenia w dalszym etapie germanizowania, a ja (pomimo, że w innym kraju) pozostanę Polakiem!

Anonim
    Gość

[b:429c152a93][i:429c152a93][u:429c152a93] 😆 w sumie fajny klub , .ostatnio zauwazylem tez panie z polski(i to sie chwali bo jednak to one sa najladniejsze).heheheh[/u:429c152a93][/i:429c152a93][/b:429c152a93]

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ScOOrK wrote:

Polskie knajpy są, a i POLACY trzymają się razem. Tylko jak można być Polakiem, skoro się zapomina o wszystkim, co POLSKIE??? W końcu mowa to podstawa, a jak już pisałem wcześniej jestem rasistą i najwięcej niechęci czuję do niemców, więc życzę powodzenia w dalszym etapie germanizowania, a ja (pomimo, że w innym kraju) pozostanę Polakiem!

skoro jestes rasista, to wracaj do polski, gdzie twoje (z przekonania) miejsce i nosa nie wystawiaj, bo jeszcze w niego dostaniesz, czego Ci zycze.

____
    jedyne czego nie toleruje, to brak tolerancji

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.