Strona główna Działy Hobby natknal sie ktos? Fajowy rockowy pub w Leeds!

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Hej! No wlasnie! Natknal sie ktos na taki pub? Slyszalam o takim, w ktorym jest kilka pokoi, a w kazdym inna, ale taka ostrzejsza muzyka. Rock, metal, tez jakies regge? Ale bym sie pobawila przy jakiejs takiej czadowej muzyce! Halloween, Judas Priest! JUHU!:) Tylko gdzie szukac? Prosze o jakies namiary! Dzieki!

Anonim
    Gość

ide z Toba jakby co

Anonim
    Gość

O nie! Tak dlugo nie bylo mnie na sieci, mialam nadzieje, ze tu masa propozycji czeka na mnie i nic! 😕 No nic to! Trzymaj sie KULT, jakby co to ruszamy!:) Hehe! Pozdrawiam wszystkich!

Anonim
    Gość

sprubujcie w cockpit …-niedaleko stacji kolejoej
    nie gwarantuje ze jest to o co Ci dokkladnie chodzi , wszystko zalezy w jaki dzien ale jest napewno rockowo!!!

Anonim
    Gość

ide z wAMI 😉

AL(I)EN
    Participant

no zebym wiedzial mszybciej to zabral byw was na koncert kumpla gral cos rokowego 🙂 w Obilivion jakos tak jak bedzie gral jeszcze na rzywo to dam znac a ogulnie tyz szukam takich klubow cos tam na tecie morzna znalesc ale narazie jestem sam i jakos niechce mi sie sam testowac kluby wiec chetnie sie zabiore z wami gdzies do Rokowego Punkowego lub Regee morze byc ) alienbmx@wp.pl Pozdrawiam

Anonim
    Gość

Ja odkrylam niedawno fajowy pub w Huddersfield, a tu przyznam mam o wiele blirzej 🙂

Fiasko
    Participant

Ja rowniez poszukuje jakiegos milego klubu czy pubu z rockiem tudziez bluesem. Napisalam o tym pt. Kto czuje bluesa. Mozna by sie jakos zgrac… Cos nie tak z tymi polakami.. inne narody trzymaja sie razem, ale to raczej nie dotyczy polakow .. hmm.

tchesiu
    Członek

hmm Ogolnie nie pamietam nazwy klubu ale nie da sie go ominac… jezeli wiecie gdzie znajduje sie The Light to trzeba tylko pojsc prosto (w kierunku uniwerka…) i po lewej stronie mija sie calkiem sympatyczny lokalik gdzie graja dobrego rocka a czasem i metalik… polecam… Jezeli nie wiecie w ktorym kierunku znajduje sie uniwerek od The Light to kilka wskazowek moge podac… Startujemy ze strony gdzie znajduje sie sklepik o’neal. wychodzac z tej strony The Light kierujemy sie w lewo i cisniemy prosto… po lewej mijamy rozne lokale miedzy innymi wspomniany przeze mnie lokalik o tematyce rock/metal. (neony, plakaty, gadzety i wystawa na witrynie pokaze wam ze sie nie mylicie…). Nie posiadam w tej chwili zadnych informacji na temat finansowy – wstep, ceny browarka czy cos… – bo ostatni raz bylem tam gdzies pol roku temu… ale sprawdzic nie zaszkodzi…

Pozdrawiam

Witam! Probowalem w Wakefield – sa dwie knajpy, raczej niewielkie i zawiodlem sie. W sobote pustki, jak sie zdarzy koncert to ludzie stoja i klaszcza po skonczeniu sie piosenki i popijaja to piwem… Proby zrobienia czegos bardziej zywiolowego jak chocby podskoczenie pare razy w rytmie (lub i nie) koncza sie "looknieciem" z dezaprobata… Moze ktos wie cos o Leeds?

🙂

oliwka82
    Członek

slyszalam cosik o wtorkowych imprezach w jakims klubie w Hudersfield.ale blizszych info moge udzielic ew w pon/wtorek.jesli kogos to nadal ineresuje 😆

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.