Strona główna Działy Erystyka praca na farmach

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Cześć czy ktoś zna farmę brecks fram 6 mil od Leeds, koło Swillington. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje!!!!

Anonim
    Gość

czesc nieznam tej farmy
    a cotam takiego jest prace daja??
    bojak tak to tez sie pisze jesli da rade

Mike
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    katarzyna wrote:

szukam pracy na farmie.dziekuje za kazda wiadomosc.moj adres:katepaszkowska@yahoo.co uk

Anonim
    Gość

nie jedz tam

Anonim
    Gość

A dlaczego mam nie jechać? Możesz to wyjaśnić??????

ScOOrK
    Członek

Ja proponuję jechać, a razie problemów, zawsze mogę pomóc, lub doradzić. Numer telefonu mogę wysłać, ale tylko na maila.

Pozdrawiam Wszystkich.

Anonim
    Gość

ale za ta pomoc to ze 300 funciakow kasujesz co cwaniaczku?wogole skad ty sie urwales ze sie tak nagle udzielasz naciagaczu

Mike
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mala wrote:

szukam pracy na farmie.prosze o informacje na adres:wsupera@op.pl.z góry wszystkim dziękuje.pozdrawiam

ScOOrK
    Członek

NIGDY nie wziąłem za pomoc pieniędzy, a odkąd tu jestem pomogłem ponad 20 osobom, a sam zciągnąłem około 15 (więc jeśli masz problemy to mam nadzieję że przeze mnie Gogusiu i Egoisto).

A to że sam jesteś naciągacz, nie znaczy że wszyscy są takimi kretonami jak Ty.

Dla Twojej wiadomości – zarabiam całkiem dobrze i nie muszę nikogo naciągać żeby normalnie żyć. A przyjechałem tutaj z zamiarem zostania na stałe, więc o reputację też staram się dbać ❗

Pozdrawiam Wszystkich (noo, może poza jedną osobą) ❗

Anonim
    Gość

zapomniales dodac ze pochodzisz ze szlacheckiej rodziny masz wyzsze wyksztalcenie psa ladny dom i nie uzywasz brzydkich slow SKROMNY JESTES GOSCiu pomagier sie znalazl dobry masz bajer powodzenia

Radosc
    Członek

Arek wrote:

zapomniales dodac ze pochodzisz ze szlacheckiej rodziny masz wyzsze wyksztalcenie psa ladny dom i nie uzywasz brzydkich slow SKROMNY JESTES GOSCiu pomagier sie znalazl dobry masz bajer powodzenia

Zle sie dzieje w panstwie dunskim, jak arystokraci wyjezdzaja z kraju 😀 A najgorsze jest, to ze w kraju zostana tylko Ci co mi sciska…. Potem taka frustracja wychodzi na internet… 😀 😀 😀

ScOOrK
    Członek

Dzięki, za wyręczenie Radość.

Nie, nie pochodzę ze szlacheckiej rodziny, pochodzę z prostej rodziny, w której rodzice nauczyli mnie, że jeśli gdzieś jesteś to zawsze możesz liczyć na pomoc Polaków, ale sam też musisz pomagać, jeśli tylko masz taką okazję. Szkoda tylko że niewielu z nas otrzymało takie wychowanie (jakiekolwiek??) społeczne.

A propos, powinieneś zostać politykiem, bo coś z niego już masz, jak ktoś chce pomóc to zje…ć go (to przykład że przeklinam), ale żeby wyjść samemu z inicjatywą??? Eee. po co. Łatwiej jest bluzgać.

A psa jeszcze nie mam, bo najpierw potrzebuję miejsca, gdzie mógłbym go trzymać. Ale w przyszłości się pojawi.

Pozdrawiam Wszystkich ❗

„Szlachetnie urodzony” – przez nadanie.

Radosc
    Członek

Alez nie ma problemu.

Jakos mam awersje na ludzi, ktorzy nie moga sie zdecydowac jak maja na imie… 😀 a w dodatku sa tacy odwazni, ze nawet sie nie rejestruja…

Nie masz co sie tlumaczyc kim jestes i dlaczego to robisz. Wazne, ze robisz.

Pozdrawiam,
    R

PS
    Chociaz moze komus psujesz „interesy” ?? 😆

SENIOR1313
    Członek

ScOOrK wrote:

Dzięki, za wyręczenie Radość.

Nie, nie pochodzę ze szlacheckiej rodziny, pochodzę z prostej rodziny, w której rodzice nauczyli mnie, że jeśli gdzieś jesteś to zawsze możesz liczyć na pomoc Polaków, ale sam też musisz pomagać, jeśli tylko masz taką okazję. Szkoda tylko że niewielu z nas otrzymało takie wychowanie (jakiekolwiek??) społeczne.

A propos, powinieneś zostać politykiem, bo coś z niego już masz, jak ktoś chce pomóc to zje…ć go (to przykład że przeklinam), ale żeby wyjść samemu z inicjatywą??? Eee. po co. Łatwiej jest bluzgać.

A psa jeszcze nie mam, bo najpierw potrzebuję miejsca, gdzie mógłbym go trzymać. Ale w przyszłości się pojawi.

Pozdrawiam Wszystkich ❗

„Szlachetnie urodzony” – przez nadanie.

Cieszę sie że sa tacy Polacy za granica co reprezentują Polskę, traktuja rodaków jak braci, martwi mnie to że nadal jest zbyt dużo plew, które umia tylko pyskowac! Nie dośc że im pomuc, to jeszcze na ciebie nasr… 🙁

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.