Strona główna Działy Praca Wszystko o pracy na wózkach widłowych

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • Autor
    Wpisy
    hans
    Participant

a w jakich`agencjach`biora na polskiej licencji>?

lemieuxleeds
    Participant

no ja na temat agencji nic nie wiem ostatni raz kiedy mialem doczynienia z agencja to bylo ze 3 lata temu wiec troche jestem nie w temacie ale duzo firm napewno potrzebuje na full time tylko trzeba sie wysilic i szukac w tej chwili nikomu nic nie doradze ale idzie wiosna to napewno cos sie trafi jak bede znal namiary to dam znac…

Carlos
    Participant

Dzieki bardzo za wszytkie odpowiedzi i podpowiedzi , z tego co mi wiadomo to slyszalem ze w agencjach ruszyla praca , jak bdziecie co swiedziec na temat w jakich agencjach mozna doszukac sie pracy to prosze o kontakt pozdrowienia i dzieki.

hans
    Participant

odkopuje temat, zdawal ktos uprawnienia na counterbalance na tym 2.5 dniowym kursie i moze odsprzedac lub porzyczyc jakies materialy?

robin
    Członek

witam.jak przedstawia się praca dla kierowców wózków widłowych.nie znam języka dobrze ale się dogadam.pozdrawienia z mazur

Baggins
    Participant

OD 5,50£ dla Polakow ze slabym ang do 13£ z dobrym

robin
    Członek

a jest zapotrzebowanie.

Baggins
    Participant

niby jest, ale tu nic nie wiadomo, tak czy siak lepiej poczekac do wiosny

cczarek
    Participant

Witam!mam pytanie…czy orientujecie sie moze ktora agencja zajmuje sie szukaniem pracy dla kierowcow wozkow widlowych??z gory dziekuje za odpowiedz.pozdrawiam

|damian|
    Participant

siema
    u mnie do firmy przyjmowaly 2 agencje (na wozki swego czasu i order pickerow) Primetime i Taskmaster (Taskmaster to chyba z Doncaster, Primetime niemam pojecia :-p )
    pogoogluj troche to cos sie znajdzie albo sprawdz strone jobcentre

ela1981
    Participant

kierowcy wozkow widlowych nie sa oddzielnym sektorem jak np: lekarze, pielegniarki itp:zawody zw. ze zdrowiem, wiec poprostu szukaj w kazdej agencjii pracy industrial i pytaj o prace z takimi wymaganiami.
    Powodzenia

Abdul Wisimulacha
    Participant

Witam!!! Jestem tu nowy, chociaz w Leeds jestem juz troche czasu i jestem w trakcie poszukiwanaia pracy ktore okazuje sie znacznie dluzsze niz zakladalem. Otoz w trakcie jej szukania napotkalem maly problem poniewaz agencje w ktorych bylem dotychczas nie uznaja uprawnien na wozki widlowe, ktore zostaly zrobione w polsce (chociaz te sa przetlumaczone i rzekomo uznawane w Europie). Stąd moje zapytanie czy zna ktoś agencje ktora takie papiery uznaje????? Teraz jestem w trakcie kursu angielskiego i okazuje sie ze to jeszcze troche potrwa. z gory dziekuje za odpowiedzi.
    Pozdrawiam

karlosang
    Participant

Raczej bardzo w to watpie widzisz rok 2007 jest znacznie ciezszy dla polskiej emigracji duzo nas tu i maja z czego wybierac duzo polakuw ma juz angielskie papiery to juz nie 2004/5 gdzie jezeli trafiles do leed w tym czasi permamencik byl z miejsca a na legitymacje szkolna z podstawuwki mogla posluzyc za zekome uprawnieni na wuzek widlowy teraz juz nieprzechodza takie numery. Moja rada jak zaoszczedzisz jakies L300 (niewiem ile teraz kosztuje ale hyba nie wiecej) to zrub sobie angielskie papiery polecam RTITB najbardziej uznawane.

Anonim
    Gość

Z tego co wiem, to brytyjscy pracodawcy nie uznają polskich uprawnień na wózki widłowe. Często jednak zdarza się, że zatrudniają oni osoby od przyuczenia. Robią właściwe kursy wewnętrzne, za które płaci pracodawca. Skąd wiem? Mój chłopak pracuje jako FLT Driver już ponad rok. Najpierw zaczął jako zwykły picker. A potem już samo poszło. Od poniedziałku już na kontrakcie.
    Możesz spróbować z agencją Rotherwood Recruitment w Keighley.

|damian|
    Participant

Moze sproboj zalatwic bezposrednio u pracodawcy a nie przez agencje
    ja tak pracuje juz prawie rok (staly kontrakt od poczatku) i moich polskich uprawnien nawet nie widzieli 😛 (oczywiscie posiadam)
    Na rozmowie kwalifikacyjnej, zapytalem czy to nie jest jakis problem ze mam uprawnienia pl a nie uk powiedzieli ze to dla nich bez roznicy. Interesowalo ich tylko moje doswiadczenie, ile lat jezdzilem wozkiem, w jakim sektorze pracowalem itd

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 46)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.