Strona główna Działy Hyde Park oszczedzanie to glupota (tylko polacy maja z tym problem!)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

na chuj oszczedzac jak i tak wszyscy umrzemy!zycie to jedna wielka zabawa! 👿 [/color:7d720c0922]czekam na rozwiniecie tematu…..[b:7d720c0922]
    [/b:7d720c0922]

Mike
    Członek

Zalezy ja np nie oszczedzam, a odkladam to co mi zostaje 😈

Mozna oszczedzac na zapewnienie sobie spokojnej starosci,albo na swoje wlasne mieszkanko ,albo odkaldac np na comiesieczna „Bibe” 😉

Ja osobiscie wole odkladac niz oszczedzac …..

Podzielam zdanie ze zycie to wielka zabawa, trzeba korzystac dopoki jestesmy „piekni” i „mlodzi” 😉

Kaliko
    Participant

Bawię się bo jestem młoda ale korzystam z zycia mądrze bo jest ono jedno nie kazda zachciewajka jest warta by ją spełniać,ale póki jest sie młodym zyć z dnia na dzień jest łatwo bo zdobycie pieniędzy nie jest problemem co jednak kiedy nadejdzie starość 🙂 wtedy mam siedzieć w starym fotelu i wspominac co przezyłąm bo już na nic mnie nie stać? Ja chce miec wspomnienia że jak byłam młoda to się bawiłam ale rano móc iść do biura podrózy i powiedzieć jade na Hawaje wycieczke dla dwóch osób proszę. Bo dziś nie traktuję życia z dnia na dzień, bo dziś odkładam na swoją starość by nie rózniła się zbyt wiele od tego co mam dziś,a może by była jeszcze lepsza:)>

lemieux
    Participant

tutaj oszczedzac jest tak prosto wiec mozna spokojnie sobie poszalec jak sie chce ja kupuje sobie praktycznie co mnie sie podoba i jeszcze w miesiacu ze 600-700f zaoszczedze wiec ludziska bawcie ile sie da…

Kaliko
    Participant

skoro ci tyle zostaje tzn ze masz dobra pracę:)

lemieux
    Participant

a zaraz dobra pracuje a inni sie lenia dlatego nic nie maja

Kaliko
    Participant

Nie mozesz tak mówić że inni sie lenią, z tego co sie zorientowałam to przecietna pensja za miesiąc to 800 funtów więc po opłatach i wydaniu na zycie mh 600-700 to rczej nie realne ale kazdy szanuje to co ma 🙂

Mike
    Członek

Moi znajomi pracuja na house keepingu i maja okolo 700f za mc , wiec odlozyc moga max 500 funtow , a wiadomo ze czlowiek ma jeszcze inne potrzeby 😉

Mabrothax
    Participant

O cholera… Musze zmienic prace. Glupio mi sie robi 🙁

Zarabiam tylko 600 miesiecznie. 🙂

Ale nie przesadzajmy… i z tego da sie zyc niezle…

marabut
    Participant

:mrgreen: a ja jestem zielony ludek z polanki co nie pyta sie ile masz i skad.twoja sprawa ile zarabiasz i ile wydajesz.a zabawa ?zalezy co rozumiemy pod pojeciem zabawy ,jezeli jest to o czym ja mysle,to szalej ,mi to minelo dawno w polsce. nie zachowujmy sie jak zerwani ze smyczy,bo angole mysla ze nasz kraj jest smutny.a tak naprawde anglia to taka sama kupa.tylko tyle ze tutejsza kupa daje mozliwosc samorealizacji. CROMER 19.04.2005

lemieux
    Participant

kochani rodacy z tego co ty wyczytuje to dajecie sie wykorzystywac stanowczo za malo wam placa poszukajcie innej pracy przeciez jest jej mnostwo jestem teraz w trakcie zalatwiania dla mojego kolegi z Polski pracy i bez wiekszego wysilku znalazlem dla niego 350-400F na tydzien uwierzcie to jest proste tylko trzeba troche ruszyc dupskiem…no chyba ze zadowala was praca bo jest czasami najwazniejsze…czuwaj!!!

Kaliko
    Participant

wow chyba znaleźlismy kogos kto da nam wreszcie namiary na prace porządnie płatną. Może kilka wskazówek dla rodaków. Dzieki tobie poszukałam popytałam i sorki nie zauważyłam by ktokolwiek miał chęć płacić wiecej niż 200 funciaków na tydzień (bez nadgodzin) i nie ma się czemu dziwić soro jest tulu cudzoziemców nikt nie bedzie przepłacał za prace. Skoro za tem twoja praca jest tak wysoko płatna to gratuluję, a może twoje potrzeby sa niesamowicie niskie bo wiecznie jesteś w pracy(bez złośliwości oczywiście) 🙂

lemieux
    Participant

jak sie wykonuje prace co kazdy glupi ja wykona to nie mozna zarobic wiecejn niz te 200F w glupiej agencji kiedys wyciagalem po 300F nie rozumie gdzie wy ta prace znajdujecie chyba u ciapow na rynku…

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    lemieux wrote:

jak sie wykonuje prace co kazdy glupi ja wykona to nie mozna zarobic wiecejn niz te 200F w glupiej agencji kiedys wyciagalem po 300F nie rozumie gdzie wy ta prace znajdujecie chyba u ciapow na rynku…

No niewszyscy specjalisci tacy jak ty tutaj przyjechali…. wiekszosc to szare myszki, ktore niestety potrafia tylko to „co kazdy glupi potrafi ” niestety placa od 4,85 i nikt tego nie przeskoczy 😉

Kaliko
    Participant

Tu się zgodzę, niestety nie każdy jest specjalista nie każdy dostaje prace za 10 funów za godzine zresztą jak się jest tak sprytnytnym to dlaczego nie pomóc innym Można przecież podac kierunek jakieś wsówki wymadrzac się każdy potrafi z tego co zauwazyłam to mentalność pokaków wychodzi nawet na forum tu jest nawet problem z podaniem gdzie jest poski chleb bo ktoś znalazł i nie ma zamiaru podzielić sie tą wiedzą Mój tato pracując za granicą 25lat dał mi jedną radę na wyjazd trzymaj sie od Polaków z daleka bo nigdy Ci nie pomogą. Wchodząc na tę stronę chciałam temu zaprzeczyć ale niestety (oczywiście nie wszyscy) większość lubi się pochwalić ale nie pomagać. CELEM ZAS TEGO FORUM JAK I TEJ STRONY JEST POMOC więc co z wami jest ludzie.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.