Strona główna Działy Hobby PROBLEMY Z KOMPEM

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Jak macie jakies problemy zwiazane z komputerem to piszcie do mnie zawsze wam cos doradze…przynajmniej sie postaram

Anonim
    Gość

co zrobic zeby odpalic gg w bibliotece 😉

Mike
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kuba wrote:

Dostep jako administrator sieci 😈

Mabrothax
    Participant

Mam pewien problem z komputerem.
    A dokladnie to nie mam komputera i to jest moj problem… Chcialbym miec ale nie mam na to jeszcze pieniedzy… Co robic???

Czekam na szybka odpowiedz 😉

lemieux
    Participant

kolego musisz wziasc sie za robote komputer teraz to taka tanie rzecz dobry tydzien roboty i masz juz calkiem dobry przecik

Anonim
    Gość

Dobry sprzecik?!
    To ty zarabiasz 800 funtow na tydzien?!
    mistrz

lemieux
    Participant

moze nie 800 ale z mojej wiedzy wynika ze dobry sprzecik tyle nie kosztuje w anglii owszem nie jest tanio ale duzo latwiej kupic taki komp w Polsce i zaplacisz za niego jakies 450-500F a to jest roznica ja zainwestowalem w moj jakies 1000 ale to trwalo miesiac kupilem tower z monitorem a pozniej dokupowalem/zmienialem co mi nie pasowalo i tak po miesiacu mam to co chcialem

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kuba wrote:

Od jakiegos czasu swoje gg mozna odpalic bedac w trybie online ze strony http://web.gadu-gadu.pl/ Pozdrawiam 😉

Mike
    Członek

Ma ktos pojecie jak sformatowac dysk Sata?? Lub ponowna reinstalka systemu….. Bo ja na Sata jestem niestety zielony 😯

girkit
    Participant

koniu dziekowa ;D

;-*

Pabloo
    Członek

czy ceny które można zobaczyć na e-bayu są porównywalne z tymi ze sklepów?
    Interesuje mnie używany laptop z prockiem ok 1 – 1.5GHz, może ktoś ma aktualne informacje nt. ich cen?
    [/color:d65047ce77]

Anonim
    Gość

sata formatujesz tak samo jak każdy inny, tylko musisz wgrać drivery do saty, po włożeniu płyty windowsa, na saamym poczętku jak sie ładuje muszisz chyba nacisnac F6 (bedzie pisało na dole ekranu) nno i musisz miec oczywiśćie dyskietke ze sterami. najczęściej to są to stery silikon-a

Anonim
    Gość

Pabloo wrote:

czy ceny które można zobaczyć na e-bayu są porównywalne z tymi ze sklepów?
    Interesuje mnie używany laptop z prockiem ok 1 – 1.5GHz, może ktoś ma aktualne informacje nt. ich cen?
    [/color:dfb17c0395]

Ja na ebayu nie kupuję niczego co kosztuje więcej niż 30 funtów, za duże ryzyko, brak gwarancji ani pewności, że w ogóle dostaniesz towar (choć mi się taka sytuacja nigdy nie trafiła).
    Podstawowy model laptopa kupisz na http://www.comet.co.uk albo http://www.tiny.com za 400 funtów.

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.