Strona główna Działy Hyde Park IRAK!!!

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

musze szczerze powiedziec ze kobiety z Polski to sa najpiekniejsze ale i chyba najglupsze normalne posmiewisko mam kilku znajomych z Iraku i kazdy z nich ma dziewczyne Polke normalnie smieja sie z was dziewczyny ze znalezli tanie dobre kobietki do uzycia sobie ja im tylko glowa przytakuje bo az nie moge uwierzyc ze mozna dotknac takiego brudasa normalnie wstyd…

Anonim
    Gość
    ”lemieux@o2.pl” wrote:

bo az nie moge uwierzyc ze mozna dotknac takiego brudasa normalnie wstyd…

To masz kolegow, ktorzy sie nie myja ?? A ty sie myjesz czy tez im przytakujesz, ze nie ma sensu 😀

Tak, wiem – nie jestes rasista, ale arab powinien byc na pustyni ….

A tak z drugiej strony – jezyka w gembie nie masz, aby odpowiedziec im to powiedziec?? Chickeeeeeen…..

Anonim
    Gość

no i nic dziwnego ze Anglicy maja o Polakach takie a nie inne zdanie …
    nazjezdza sie tu takiego rasistowskiego bydla i cwaniactwa z kraju …
    szkoda slow 😕

Radosc
    Członek
    ”mackoU” wrote:

no i nic dziwnego ze Anglicy maja o Polakach takie a nie inne zdanie …
    nazjezdza sie tu takiego rasistowskiego bydla i cwaniactwa z kraju …
    szkoda slow 😕

Wiesz, nie dziw sie. Gdzies te kompleksy i niepowodzenia (na roznym polu 😉 ) trzeba rozladowac. Czemu nie na forum ?? 😀
    Ale to wina zydow i masonerii 😈

Pozdrawiam,
    R

mar3k21
    Participant

a swistak siedzi i zawija te sreberka
    prosze cie !!!
    „arab mudzyn cokolwiek” to znaczy ze gorsze?? znam arabow co sa naprawde fajni ale i bUraki tez sie napatocza
    zycie stary zycie
    moze ci sa w normie
    ps a jak oni sa INNI to czemu sie z nimi zadajesz ??
    at taka dygresja

Kaliko
    Participant

Polacy to rasiści niestety, kazdego zycie kazdego sprawa co z nim robi, nie oceniaj, a ktos kto tak wypowiada się o kobietch jak ci znajomi z Iraku są warci funta kłaków.

Mike
    Członek

Znalazlem wspolny temat, ieszcze ciekawsze wypowiedzi na ➡ http://londynek.net/zycielondynu/sprawy05/ciapaty
    Milej lektury 😉

Anonim
    Gość

a ja ide w niedziele do kosciola z moim „ciapatym” szefem , chce isc to go zabiore 🙂

Anonim
    Gość

Zal mi tych glupiutkich kobiet, ktore niemaja za grosz szacunku dla samych siebie i wiaza sie z ciapatymi….
    Ale coz nie od dzisiaj wiemy ze kobiety sa naiwne i wrecz uwielbiaja jak sie zasypuje slodkimi komplementami, aby pozniej rozlozyc nogi.
    A taki „brudas” wie ze polki marza o czyms „egzotycznym” ,wiec lapie okazje, szkoda ze przychodzi im to latwiej tylko ze wzgledu na kolor skory…
    Oczywiscie sa wyjatki wsrod kobiet i mezczyzn 😈

Ja tez niemialem nic przeciwko zeby przeleciec „ciapata” 🙄

Anonim
    Gość

chyba za duzo razy cie splawily te jak to nazywasz ” ciapate „-
    – nie dziwie sie kto by chcial takiego frajera ! 😆

a Polki wybieraja zaradniejszych i sympatyczniejszych …

a nie taki narzekajacych i smierdzacych wodka frajerow jak ty 😉

mar3k21
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kola wrote:

no jak to mowia kazdy kij ma 2 konce
    tzn nie mow ze Polki to takie zaradne i super poprostu raj na ziemi bo i glupie jak but sie trafiaja, ale prawda jest tez to ze jak sie slyszy na ulicy k*** , k*** w tyrze przecie bylem nie i jak mu wyk**** bo mnie ten angol wk*** nie to co sie z takim zadawac;))
    chce przez to powiedziec ze sa dziewczyny i blachary ale sa tez Polacy i polaczki
    a tak pozatym to sobota jest wiec ludzie nie gadajcie glUUUpot i na obiat kawe piwo idzcie ;))
    tak jak ja ;*

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kola wrote:

Dokladnie takie jak ty, tu przyjezdzaja, nawet niewiesz co znaczy slowo „frajer ” i czytac sie naucz bo napisane jest ze „niemialem nic przeciwko”

Anonim
    Gość

”Anonymous” wrote:

kola wrote:

No i taki stereotyp polakow, pijakow i zlodziei , a kobiety niestety bardzo latwych kurew…. No ofense 😉

Anonim
    Gość

Lemieux ja jestem Polką i i myśle podobnie do Ciebie.Dziewczyny,już obojętnie jakiej narodowości są wstanie się sprzedać.A tacy jak twoi kumple tylko na to czekają.Wkręcają kity laską i mają radoche.To prawda takie są baby głupie!

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.