Strona główna › Działy › Hyde Park › IRAK!!!
musze szczerze powiedziec ze kobiety z Polski to sa najpiekniejsze ale i chyba najglupsze normalne posmiewisko mam kilku znajomych z Iraku i kazdy z nich ma dziewczyne Polke normalnie smieja sie z was dziewczyny ze znalezli tanie dobre kobietki do uzycia sobie ja im tylko glowa przytakuje bo az nie moge uwierzyc ze mozna dotknac takiego brudasa normalnie wstyd…
bo az nie moge uwierzyc ze mozna dotknac takiego brudasa normalnie wstyd…
To masz kolegow, ktorzy sie nie myja ?? A ty sie myjesz czy tez im przytakujesz, ze nie ma sensu 😀
Tak, wiem – nie jestes rasista, ale arab powinien byc na pustyni ….
A tak z drugiej strony – jezyka w gembie nie masz, aby odpowiedziec im to powiedziec?? Chickeeeeeen…..
no i nic dziwnego ze Anglicy maja o Polakach takie a nie inne zdanie …
nazjezdza sie tu takiego rasistowskiego bydla i cwaniactwa z kraju …
szkoda slow 😕
no i nic dziwnego ze Anglicy maja o Polakach takie a nie inne zdanie …
nazjezdza sie tu takiego rasistowskiego bydla i cwaniactwa z kraju …
szkoda slow 😕
Wiesz, nie dziw sie. Gdzies te kompleksy i niepowodzenia (na roznym polu 😉 ) trzeba rozladowac. Czemu nie na forum ?? 😀
Ale to wina zydow i masonerii 😈
Pozdrawiam,
R
a swistak siedzi i zawija te sreberka
prosze cie !!!
„arab mudzyn cokolwiek” to znaczy ze gorsze?? znam arabow co sa naprawde fajni ale i bUraki tez sie napatocza
zycie stary zycie
moze ci sa w normie
ps a jak oni sa INNI to czemu sie z nimi zadajesz ??
at taka dygresja
Polacy to rasiści niestety, kazdego zycie kazdego sprawa co z nim robi, nie oceniaj, a ktos kto tak wypowiada się o kobietch jak ci znajomi z Iraku są warci funta kłaków.
Znalazlem wspolny temat, ieszcze ciekawsze wypowiedzi na ➡ http://londynek.net/zycielondynu/sprawy05/ciapaty
Milej lektury 😉
a ja ide w niedziele do kosciola z moim „ciapatym” szefem , chce isc to go zabiore 🙂
Zal mi tych glupiutkich kobiet, ktore niemaja za grosz szacunku dla samych siebie i wiaza sie z ciapatymi….
Ale coz nie od dzisiaj wiemy ze kobiety sa naiwne i wrecz uwielbiaja jak sie zasypuje slodkimi komplementami, aby pozniej rozlozyc nogi.
A taki „brudas” wie ze polki marza o czyms „egzotycznym” ,wiec lapie okazje, szkoda ze przychodzi im to latwiej tylko ze wzgledu na kolor skory…
Oczywiscie sa wyjatki wsrod kobiet i mezczyzn 😈
Ja tez niemialem nic przeciwko zeby przeleciec „ciapata” 🙄
chyba za duzo razy cie splawily te jak to nazywasz ” ciapate „-
– nie dziwie sie kto by chcial takiego frajera ! 😆
a Polki wybieraja zaradniejszych i sympatyczniejszych …
a nie taki narzekajacych i smierdzacych wodka frajerow jak ty 😉
– nie dziwie sie kto by chcial takiego frajera ! 😆a Polki wybieraja zaradniejszych i sympatyczniejszych …
no jak to mowia kazdy kij ma 2 konce
tzn nie mow ze Polki to takie zaradne i super poprostu raj na ziemi bo i glupie jak but sie trafiaja, ale prawda jest tez to ze jak sie slyszy na ulicy k*** , k*** w tyrze przecie bylem nie i jak mu wyk**** bo mnie ten angol wk*** nie to co sie z takim zadawac;))
chce przez to powiedziec ze sa dziewczyny i blachary ale sa tez Polacy i polaczki
a tak pozatym to sobota jest wiec ludzie nie gadajcie glUUUpot i na obiat kawe piwo idzcie ;))
tak jak ja ;*
– nie dziwie sie kto by chcial takiego frajera ! 😆a Polki wybieraja zaradniejszych i sympatyczniejszych …
Dokladnie takie jak ty, tu przyjezdzaja, nawet niewiesz co znaczy slowo „frajer ” i czytac sie naucz bo napisane jest ze „niemialem nic przeciwko”
kola wrote:chyba za duzo razy cie splawily te jak to nazywasz ” ciapate „-
No i taki stereotyp polakow, pijakow i zlodziei , a kobiety niestety bardzo latwych kurew…. No ofense 😉
Lemieux ja jestem Polką i i myśle podobnie do Ciebie.Dziewczyny,już obojętnie jakiej narodowości są wstanie się sprzedać.A tacy jak twoi kumple tylko na to czekają.Wkręcają kity laską i mają radoche.To prawda takie są baby głupie!