Strona główna Działy Hobby vinyle , dj sprzet, kluby

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

czesc – nie wiem czy ktos sie orientuje w kwestii sklepow z uzywanym (ale nie tylko ) sprzetem , uzywanymi plytami winylowymi itp . z gory dzieki za info
    jakie kluby polecacie ?klimaty minimal tech /minimal house / click / crack / itp. 8) 8)

Anonim
    Gość

Crash Records i Jumbo Records Sprzet Na granar w podziemiach . Plus jescze sklep w galeri wiecej info. Na @/ negro14@poczta.onet.pl

”mackoushko” wrote:

czesc – nie wiem czy ktos sie orientuje w kwestii sklepow z uzywanym (ale nie tylko ) sprzetem , uzywanymi plytami winylowymi itp . z gory dzieki za info
    jakie kluby polecacie ?klimaty minimal tech /minimal house / click / crack / itp. 8) 8)

adrian82
    Participant

Hej jak znajdziece cos ciekawego tzn. dobry klubik otwarty jakos przyzwoiscie do rana to dajcie znac bo ja siedze tu od lipca i nic odjechanego nie znalazlem pozdrawiam Adrian

Anonim
    Gość

sprawdz West Indian Center
    d(^J^)b

Anonim
    Gość

moj brat tam byu na sylwestra i jak zapaliu kupionego tam dzefa to go karetka wywiozua razem z zona ; D

mackouszko
    Participant

znalazlem jeden sklep na Great George Str. 8)

Naymad
    Członek

Kolo Primarka jak idzesz do gory na prawo masz Dj store i Pro sound Dj dalej…jesty tam jeszcze w poblizu jeden sklep z vinylami ale nie pamietam nazwy…

Prekursor
    Członek

Pozostaly jeszcze:
    Za Corn Exchange jest [b:8171e33261]Tribe Records[/b:8171e33261]–dosc duzy wybor.
    [b:8171e33261]Reflex Dj Store[/b:8171e33261] 98-102 Vicar lane LS2 7JN–ten sklep z dnia na dzien chudnie .
    [b:8171e33261]Prosound DJ[/b:8171e33261] 56 North Street LS2 7PN -ale nie wiem czy maja vinyle z muzyka.
    [b:8171e33261]Sound Control[/b:8171e33261] Whitehall Rd, Leeds, LS1 4AW i 85 Roseville Rd, Leeds, LS8 5DT —ale oni maja glownie sprzet.Jest to chyba najwiekszy retailer z elektronicznymi urzadzeniami do obrobki dzwieku w UK.

nomine
    Członek
    ”mackoushko” wrote:

jest tego bardzo duzo wystarczy wybrac sie na miasto i polazic samo sie znajdzie 😀

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.