Strona główna Działy Hyde Park Tanie polaczenia z karta Voice Telecom

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

hejo
    Chcialbym wam pokazac moj pomysl na tanie polaczenia
    Wszyscy juz wiedza ze w weekendy siedzi sie na telefonie o2 🙂 i przez centralke 2p za minute tak dlugo jak tylko bateria wytrzyma.

ps. Zauwazylem ze max czas 1 polaczenia to 3 godziny co do sekundy mnie rozlacza… potem trzeba jeszcze raz.

Teraz prezentuje karte ktorej uzywam na codzien, o dowolnej porze.
    nazywa sie VOICE TELECOM i jest chyba nowa bo w sklepach nie widzialem i znalalzme taki jeden sklepik a na szybie aktualno oferte ze stycznia 2005.
    [img:505b6fbff1]http://www.siriusmag.pl/karta.jpg[/img:505b6fbff1]

Wiec tak to wyglada, kupujemy karte za 5 funtow i mamy:
    dzwoniac przez 0800 – (freephone, np. z budki)
    650 minut na telefony domowe i komorkowe !! to wychodzi
    o.76p za minute 😉 prawie 3x taniej niz w o2 w weekendy.

jesli dzwonimy przez 0845 (stacjonarny numer, platny)
    to mamy 4545 min !!! = czyli 0.11p za minute 🙂 to prawie 20x taniej niz o2 w weekendy.
    Tutaj trzeba pamietac ze stacjonarny wtedy sciaga kase ale sa sieci w ktorych sa specjalne promocje i w wybrane godziny lub dnie jest bardzo tanio.
    Tak czy siak .. na 0800 mozemy dzwonic z kazdej budki i miec 650 min na rozmowy z Polska na telefony komorkowe i stacjonarne 😉

jakos polaczenia uwazam ze jest lepsza nic na Telco Europe i Banana(o wiele).

pozdro wszystkich pajeczarzy i komorkowcow 😉
    aloha[/img][/list]

Anonim
    Gość

o co chodzi z tym o2? prosze o wiecej informacji 🙂 jak mozna dzwonix z o2 taniunko?

Anonim
    Gość

witam, czy moglbys napisac gdzie kupujesz ta karte jesli jestes oczywiscie z leeds, ja do tej pory kupowalam go loco (w sklepiku obok marketu leeds) ale tam jest tylko 250 min za 5 Ł SERDECZNE DZIEKI

mar3k21
    Participant

z O2 masz tanio w weekendy dzwonisz na specjalny nr np. 08452441441 a potem zgodnie z tym co uslyszysz w sluchawce 😀 pozdrawiam

Anonim
    Gość

👿 Kupilem ta karte \Voice telecom gold i zadzwonilem przez numer 0800…z budki tel. BT (raczej nie ma znaczenia z jakiej budki sie dzwoni…?)Automat poinformowal mnie ze mam 5 funtow na koncie kartry czyli zgodnie z tym ile kosztowala ,ale gdy wykrecilem numer do Polski… dowiedzialem sie ze mam 31min !!!!!!!!!i dokladnie z zegarkiem w rece gadalem z ta karta 31 min i mnie rozlaczylo!!!Czy taka wspanialahmmm gorszej nie widzialem.

Napisz cos w jaki sposob uzyskales z niej te 650min jak mowisz,a moze to wielka sciema.Pozdrawiam[/size:cc61c28385][/size:cc61c28385]

Anonim
    Gość

kupilem dzisiaj druga karte ta sama.
    dzwonie 0800 635 0900 tak jak pisze na karcie
    podaje 0048 55 xxx xx xx i w sluchawce slysze Time remaining:617min.

jak dzwonie z 0845 115 0009 to slysze Time Remainig:4545 min

Anonim
    Gość

gdzie dokladnie mozna kupic te karty tel gdzie obok leeds market?

Anonim
    Gość

hey:) mam telefon stacjonarny w bt i bezabonamentowke w o2.
    jak moge najtaniej dzwonic do kraju?
    z gory dziekuje za pomrady:)

Radosc
    Członek
    ”soonk” wrote:

hey:) mam telefon stacjonarny w bt i bezabonamentowke w o2.
    jak moge najtaniej dzwonic do kraju?
    z gory dziekuje za pomrady:)

Jezeli chodzi o stacjonarny, to poczytaj ten watek lub przeszukaj strony leeds.pl. Tam masz wszystko.

jezeli chodzi o 02, to polecem wykupienie opcji International Calls za 4,99£ (dzwonisz i sie rejestrujesz- szczegoly masz na ich stronach internetowych – link ponizej). Wtedy koszt rozmowy bedzie 0.35 w tygodniu i 0.10/min w weekendy i wieczorami.

http://www.o2.co.uk/personal/abroad/prices/paygo/callingfromuk/0,,132,00.html

pozdrawiam,

R

Anonim
    Gość

😮 Prosze o info gdzie dokladnie w Leeds mozna kuoic dobra tania karte

Anonim
    Gość

Drobna uwaga: karte Voice Telecom trzeba zuzyc w ciagu 1 miesiaca od pierwszego uzycia… Jeszcze jej nie uzylam bo mam niewykorzystana karte i-Phone za 5 funtow dzieki ktorej mialam zawsze 700 minut rozmow z telefonem stacjonarnym (dzwonilam tylko w weekendy i po 18.00 poniewaz mam znizkowy abonament w BT; karta i-Phone jest wazna 3 miesiace od pierwszego uzycia).

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatemeh wrote:

Drobna uwaga: karte Voice Telecom trzeba zuzyc w ciagu 1 miesiaca od pierwszego uzycia… Jeszcze jej nie uzylam bo mam niewykorzystana karte i-Phone za 5 funtow dzieki ktorej mialam zawsze 700 minut rozmow z telefonem stacjonarnym (dzwonilam tylko w weekendy i po 18.00 poniewaz mam znizkowy abonament w BT; karta i-Phone jest wazna 3 miesiace od pierwszego uzycia).

Ale powiedz gdzie kupic ta karte

Anonim
    Gość

Mieszkam w Bradford: karte mozna kupic u tutejszeych „newsagentow”. Niestety nie wiem jak sytuacja wyglada w Leeds 🙁

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.