Strona główna Działy Hobby laptop

• This topic has odpowiedzi, 2 wypowiedzi, and was last updated 19 years temu by Anonim.
Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

okresowo mieszkam w okolicach leeds.
    potrzebuje niedrogo zakupic nowy lup uzywany laptop do komunikacji z krajem:).
    jakies propozycje?, a moze ktos pracuje w branzy komputerowej w leeds?

Mike
    Członek

Sproboj w sklepie „Cex” na Albion Street mozna tam kupic wszystko z 2giej reki , choc ceny pozostawiaja sporo do zyczenia….
    Tez sproboj na Sunday market (Cross Green) linia 62 najlepiej w godzinach rannych 7-8

Anonim
    Gość

elo, tak sie sklada ze pracuje w kafejko/sklepie, gdzie m.in. zajmujemy sie sprzedaza kompow. Proponowalbym Ci tani zestawik za 130-150 funtow. Desktop ibma lub compaq’a, nie pograsz na nim w dooma 3, ale jesli chodzi o net i aplikacje, to jest perfekcyjny. Firmowe maszyny jak desktopy compaqa itp. maja to do siebie ze jak na kompa o danych parametrach ma zawsze najlepsze czesci i dobrane ze soba. Wstyd sie przyznac ale nie znam adresu:D Nazywa sie IBN Services i jest na rogu roundhay road i jakiejs przecznicy, chociaz niedlugo bedziemy zmieniali nazwe, wiec moze sie juz tak nie nazywac. Laptopa jestesmy tez w stanie Ci zalatwic -> na secondhandy mamy b dobre dojscia, napisz tylko ile chcesz przeznaczyc lub jakiego bys chcial, poniewaz wtedy wiem czego szukac. W razie czego zapraszam na GG: 3784568. duze ELO

Anonim
    Gość

ja kupiłem nowy w comecie za 400ł i bardzo dobrze hula

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.