Strona główna Działy Hyde Park Dzwonisz do Polski taniej niż 2 pensy za minutę ?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Pabloo
    Członek

a ja dzwonie z komorki angielskiej na domowy za darmo (dokladniej z darmowych minut), a z domowego angielskiego na domowy polski za 0.5p/min
    Niedlugo bede mial w anglii polski numer (cena 5zl/rok).

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pabloo wrote:

uchyl rabka tajemnicy bom ciekawa 💡 💡

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pabloo wrote:

a ja dzwonie z komorki angielskiej na domowy za darmo (dokladniej z darmowych minut), a z domowego angielskiego na domowy polski za 0.5p/min

Ja tez z tego korzystam, mam 300 darmowych minut miesiecznie i za kazdy telefon do Polski z komorki na domowy nie place ani grosza, nawet ten numer posredni mam za friko…
    I jeszcze mi zostaje…

kondziu
    Participant

Chwalicie sie i chwalicie panowie, ale zaden nie napisal w koncu jak zdobyc te tanie rozmowy 🙄
    Ja natomiast moge jednak smialo polecic Mo-call, 1.5 p za minute, bez zmiany karty sim, stawka caly czas ta sama kazdego dnia, zadnych wiec dodatkowych oplat tutaj nie ma, wykaz rozmow moge sprawdzic 24 h na dobe. 😀

Anonim
    Gość

A ja używam FreeCall. Płacę 10 Euro, mam nieograniczone połączenia z Internetu do Polski i wszystkich krajów Europy za free przez 2 miesiące, na telefony stacjonarne. Jeśli dzwonię na komórki to kwota 0,10 Euro pobierana jest za minutę połączenia. Po wygaśnięciu limitu darmowych połączeń, płacę na stacjonarki z posiadanych na koncie 5 Euro (5 Euro abonament, 5 na rozmowy). Połączenie bardzo dobrej jakości. Czasem przerywa po godzinie gadki 😉

justynab
    Participant

dora mam ten sam program i pochwalam

magdalenka
    Participant

Ja tez korzystam z tej uslugi mo-call.pl i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona. Nie ma tu zadnych ukrytych kosztow, a po zarejestrowaniu polaczenia wykonuje sie bardzo szybko, bez zadnych innych numerow dostepowych. Do Polski 1.5p/min, wiec moge gadac i gadac z moja ukochana rodzinka.
    Poza tym Mo-call sprawdza sie w podrozach zagranicznych, znacznie obnizylam sobie koszty roamingowe.
    Pozdrawiam,
    😀

Reddbull
    Członek

magdalenka wrote:

Ja tez korzystam z tej uslugi mo-call.pl i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolona. Nie ma tu zadnych ukrytych kosztow, a po zarejestrowaniu polaczenia wykonuje sie bardzo szybko, bez zadnych innych numerow dostepowych. Do Polski 1.5p/min, wiec moge gadac i gadac z moja ukochana rodzinka.
    Poza tym Mo-call sprawdza sie w podrozach zagranicznych, znacznie obnizylam sobie koszty roamingowe.
    Pozdrawiam,
    😀

bez obrazy ale wyglada to jak tandetna reklama

Yoazii
    Członek

Ja natomiast zainstalowalem w telefonie (black berry) skypa i za 3ł miesiecznie nieograniczone polaczenia na telefoy stacjonarne w 20krajach europy w tym PL – i dziala to bardzo dobrze – nie ma problemow z jakoscia rozmowy polecam ;)[/list]

Ps. oczywiscie trzeba miec w abonamencie dostep do internetu – najlepiej nieograniczony

slanting_eye
    Członek

a ja dzwonie bezposrednio na polskie numery i place 11p

olnene
    Członek

a ja dzwonie ze skype’a za darmo – zaplacilam Ł25 za rok i w tj cenie sa polaczeia bez ograniczen na prawie cala Europe na stacjonarne, za komorki przyznaje ze nie pamietam dokladnie ile, ale naprawde malo.
    Oplata za rok wynosila tyle ile za 2 miesiace abonamentu za telefon prawie, a tak sie bardziej oplacalo, telefon byl juz potem zbedny, internet bez telefonu. Taniej, wygodniej, bezproblemowo:)

One-eyed Tommy
    Członek

ktos sie orientuje czy cos istnieje tanszego niz skype? chodzi mi o polaczenia na komorki w pl.
    thx

bartosz
    Participant

z telefonu domowego możecie sprawdzić 08442002525 jak ktoś sprawdzi to się zdziwi

olnene
    Członek

http://www.cheapestinternationalcalls.com/CheapestCalls.asp?country=Poland&calltype=mobile

ja zawsze dzwonilam przez ktorys z tych z landline na polskie komorki, ale etraz nie wiem ktory dziala nieraz tylko nekjtore wic probuj az do skutku

neonka
    Członek

a ja dzwonie z auracall http://www.auracall.com/index.php?option=com_products&destination=POLAND+LANDLINE&lang=pl

wysylasz sms za ktorego sciagaja ci 5 funciakow i masz 200 minut, jak wygadasz i chcesz doladowac to znowu wysylasz sms…no albo dzwonie tak jak dziewczyny z programu freecall

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.