Strona główna Działy Hyde Park Dzwonisz do Polski taniej niż 2 pensy za minutę ?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

ja uzywam 08707 990 990 czasami wywala ze abonent czasowo wylaczony ale niewiem od czego…
    wrzucam 30 penow i dzwonie 15 minut, niekazda budka sie nadaje 😆
    tylko te z minimum fee 30 pena

mar3k21
    Participant

ok wiec powiem jezeli chodzi o bt to
    08700050863
    z kom
    08452441441 ja mam tel w o2 bo ta siec jest najtansza na tego typu nr ( ale tylko weekendy) za godzine kolo 1 £

Radosc
    Członek
    Anonim
    Gość

ja uzywam kart telefonicznej TELCO EUROPE za
    wejsci na linie jest na 0800 – czyli za friko
    5 funtow = 100min na telefony domowe lub 25min na komorki
    w obu przypadkach naliczanie jest minutowe.

Nie jest to najtaniej ale za to dobrze dziala i nie rozlacza.
    No i nie zawsze mam pod reka drobne (miedziaki)

Mike
    Członek
    ”call2save” wrote:

Firma call2save oferuje połączenia z polską w cenie 2p za minutę!!!
    Klient nie jest zobligowany kontraktem oferują także broadband 1mb/s i 2mb/s. Ja mam i śmiga jak szalone!!!
    Biuro w leeds:
    tel: 0845 612 9809
    email: info@call2save.co.uk
    http://www.call2save.co.uk

Anonim
    Gość

Najtańszy nr to 08444620620 2p/min tylko z tel. domowego (nie z budki), w weekendy komórki w o2 tyle samo biorą.

Anonim
    Gość

v1 ja dzwonie z budki z tego numeru i bierze zawsze , 😀

lemieux
    Participant

to ja napisze wam tak dzwonic taniej niz 2p to nie dzwonie ale mam jeden telefon w „3” i czasami jest freecall gadam caly weekend za darmoche bo nie mam nic tam na koncie czasami w tygodniu tez dziala trzeba probowac pewnie o tym slyszeliscie ale warto przypomniec jestem w trakcie wykrywania nowe sposobu na darmowe dzwonienie jak rozpracuje dam znac kto nie ryzykuje ten nie ma czuwaj narodzie…

Mike
    Członek
    ”Flaczek” wrote:

z budki BT korzystaj z numeru: 08700050588
    z sieci O2 z numeru: 08445660660
    z sieci 3 z numeru: 08716688822, 08707990990
    przy dzwonieniu na komorki do polski z sieci 3: 09115010150 (50p/min)
    z innych sieci mozesz uzywac numerow: 08444620620 i 08444625625
    w razie problemow prosze o kontakt GG: 7695094 i e-mail: scoork@op.pl
    Pozdrawiamy Polakow.
    P.S. Mieszkamy na Armley (jesli sie komus nudzi, lub mieszka blisko) 😛

Anonim
    Gość

to jest tani numer ktory mozna uzywac tylko w o2 i tylko w soboty i niedziele.placisz tylko 1p za min.
    08448615615

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    iwa wrote:

to jest tani numer ktory mozna uzywac tylko w o2 i tylko w soboty i niedziele.placisz tylko 1p za min.
    08448615615

Dla ścisłości numery 0844… w o2 w weekendy kosztują 2p/min. [ http://www.o2.co.uk ].
    1p z telefonu stacjonarnego (zawsze).

Anonim
    Gość

najpierw sprawdz!!!!!!!!!!!
    od pol roku dzwonie w weekendy za 1p za minute z komorki i moi znajomi tak samo.nic sie nie zmienilo.

Pabloo
    Członek

Iva, sprawdzilem i mimo, że mily glos mówi, że laczy za 1p to kasuje mnie 2p/min (z komórki o2 na stacjonarny w weekend).
    Może masz inną taryfę?
    (jeśli masz abonament i mieszkasz tu mniej niż 3 lata powiedz jak go dostalaś)
    [/color:d764b1c0af]

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Pabloo wrote:

Iva, sprawdzilem i mimo, że mily glos mówi, że laczy za 1p to kasuje mnie 2p/min (z komórki o2 na stacjonarny w weekend).
    Może masz inną taryfę?
    (jeśli masz abonament i mieszkasz tu mniej niż 3 lata powiedz jak go dostalaś)
    [/color:5cc3f1fe58]

OK, nie spierajmy się o 1p 🙂 Iva lepiej zna taryfę o2 niż oni sami 😆
    Co do telefonu na abo nie potrzeba mieszkać tu 3 lata żeby dostać (ja mam już drugi i mieszkam 1,5 roku 🙂 )
    Zasadniczo operatorzy wymagają, aby figurować w spisie wyborców (Electoral Roll – taki angielski meldunek) i oczywiście konto bankowe.
    Ten pierwszy warunek można ominąć kupując w sklepie firmowym (na ogół żądają kaucji ok. Ł100 na 1 rok)
    A kto jest w spisie i ma kartę Visa/Solo znajdzie dużo lepszy deal na http://www.e2save.com i podobnych stronach.

justa
    Participant

w odpowiedzi na pytanie zawarte w temacie – dzwonie za 1.5p/min 😆 A jak ? A uzywam sobie po prostu uslugi mo-call. A wyglada to tak ze: weszłam na http://www.mo-call.pl , zarejestrwałam sie i sciagnelam oprogramowanie na swoja komorke. Z tej to okazji dostalam 3,5 euro darmowego kredytu do wykorzystania, zeby sobie przetestwac mo-call’a 😀 I teraz przy uzyciu tego oprogrmownia lacze sie bezposrednio z wybranym numerem za granica, bez zadnych numerow dostepowych, roamingow, zdrapek, ukrytych oplat i tego typu niepotrzebnych rzeczy 😆 Wykaz rozmow moge z latwoscia sprawdzic na www. Przetestujcie i zobaczycie ze poki co to najlepsze rozwiazanie sposrod istniejacych 😉
    pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.