Strona główna Działy Hyde Park accomodation paccage-co to jest???

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Mieszkam w Polsce,i szukam pracy przez internet w u.k.Znalazłem fajną ofertę na stronie http://www.reed.co.uk Pośrednikiem jest Tellus emloyment company ltd.Napisali do mnie ze nie ma sprawy, moge przyjezdac do pracy w Plymouth tylko ze powinienem wykupic u nich Welfare Support Package za 660 euro.w sklad tego wchodzi 5 dni w b&b,zalatwienie zakwaterowania,i pomoc w uzyskaniu wszystkich potrzebnych dokumentow.Proszę niech ktos kto mieszka i pracuje w angli napisze mi czy cos takiego jest legalne i czy warto im zaufac.Pozdrowienia.Darek.

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    KwiateK wrote:

Mieszkam w Polsce,i szukam pracy przez internet w u.k.Znalazłem fajną ofertę na stronie http://www.reed.co.uk Pośrednikiem jest Tellus emloyment company ltd.Napisali do mnie ze nie ma sprawy, moge przyjezdac do pracy w Plymouth tylko ze powinienem wykupic u nich Welfare Support Package za 660 euro.w sklad tego wchodzi 5 dni w b&b,zalatwienie zakwaterowania,i pomoc w uzyskaniu wszystkich potrzebnych dokumentow.Proszę niech ktos kto mieszka i pracuje w angli napisze mi czy cos takiego jest legalne i czy warto im zaufac.Pozdrowienia.Darek.

PAMIĘTAJ, NIE UFAJ TAKIM FIRMOM. WSZYSCY CI KTÓRZY BIORĄ PIENIĄDZE OD PRZYSZŁYCH PRACOWNIKÓW TO, WEDŁUG MNIE TO OSZUŚCI.
    Z TEGO CO OPISAŁEŚ WYNIKA IŻ, ZROBISZ SOBIE TYLKO WYCIECZKĘ A PRACY NIE BĘDZIE.OCZYWIŚCIE SĄ FIRMY,KTÓRE BIORĄ TZW.WPISOWE-NP. ITC W POLSCE, JOBCENTER ITD.
    MUSZĄ ONE MIEĆ CERTYFIKAT. SPRAWDŹ SOBIE W URZĘDACH PRACY W POLSCE.
    JA NP., RÓWNIEŻ WYJEŻDŹAM PRZEZ POŚREDNIKA W ANGLI,ALE ONI NIE BIORĄ ŻADNYCH OPŁAT A DODATKOWO MAM REKRUTACJĘ TELEFONICZNĄ I SPRAWDZAJĄ MOJĄ ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA.
    NIE WIEM JAK INNI CI ODPOWIEDZĄ ALE JA JUŻ WYRAZIŁEM SWOJĄ OPINIĘ

KwiateK
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    gosc wrote:

PAMIĘTAJ, NIE UFAJ TAKIM FIRMOM. WSZYSCY CI KTÓRZY BIORĄ PIENIĄDZE OD PRZYSZŁYCH PRACOWNIKÓW TO, WEDŁUG MNIE TO OSZUŚCI.
    Z TEGO CO OPISAŁEŚ WYNIKA IŻ, ZROBISZ SOBIE TYLKO WYCIECZKĘ A PRACY NIE BĘDZIE.OCZYWIŚCIE SĄ FIRMY,KTÓRE BIORĄ TZW.WPISOWE-NP. ITC W POLSCE, JOBCENTER ITD.
    MUSZĄ ONE MIEĆ CERTYFIKAT. SPRAWDŹ SOBIE W URZĘDACH PRACY W POLSCE.
    JA NP., RÓWNIEŻ WYJEŻDŹAM PRZEZ POŚREDNIKA W ANGLI,ALE ONI NIE BIORĄ ŻADNYCH OPŁAT A DODATKOWO MAM REKRUTACJĘ TELEFONICZNĄ I SPRAWDZAJĄ MOJĄ ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA.
    NIE WIEM JAK INNI CI ODPOWIEDZĄ ALE JA JUŻ WYRAZIŁEM SWOJĄ OPINIĘ

Ja dodam jeszcze tylko, ze warto przeczytac artykul „Jak nie dać się oszukać nieuczciwym pośrednikom!” ze strony glownej. bezposredni link.
    http://www.leeds.pl/index.php?menu=m0&tresc=news/002

Pozdrawiam

PS. ja (i pewnie inni uzytkownicy forum rowniez) bylbym wdzieczny za wylaczanie capslock’a. tekst staje sie wtedy bardziej czytelny. ot, taka mala uwaga 😉

Anonim
    Gość

Nie wiem ,czy zostałem dobrze zrozumiany.Tego pośrednika nie znalazłem w polsce tylko w anglii.Na stronie reed.co.uk.Troche więcej szczegółów.Chcą 10% po przyjeżdzie,resztę w ratach przez 14 tygodni.od chwili podjęcia pracy.
    Firma która opracowała ten welffare accomodation paccage jest -Work experience in U.K.Może ktoś słyszał o niej?Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ❓

Mike
    Członek

wejdz na stronke http://www.tuc.org.uk/tuc/workingintheuk.pdf
    jest tam wszystko o twoich prawach jako pracownik
    Za zalatwienie pracy niemozna pobierac zadnych oplat!!

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.