Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
KwiateK wrote:
Mieszkam w Polsce,i szukam pracy przez internet w u.k.Znalazłem fajną ofertę na stronie http://www.reed.co.uk Pośrednikiem jest Tellus emloyment company ltd.Napisali do mnie ze nie ma sprawy, moge przyjezdac do pracy w Plymouth tylko ze powinienem wykupic u nich Welfare Support Package za 660 euro.w sklad tego wchodzi 5 dni w b&b,zalatwienie zakwaterowania,i pomoc w uzyskaniu wszystkich potrzebnych dokumentow.Proszę niech ktos kto mieszka i pracuje w angli napisze mi czy cos takiego jest legalne i czy warto im zaufac.Pozdrowienia.Darek.
PAMIĘTAJ, NIE UFAJ TAKIM FIRMOM. WSZYSCY CI KTÓRZY BIORĄ PIENIĄDZE OD PRZYSZŁYCH PRACOWNIKÓW TO, WEDŁUG MNIE TO OSZUŚCI.
Z TEGO CO OPISAŁEŚ WYNIKA IŻ, ZROBISZ SOBIE TYLKO WYCIECZKĘ A PRACY NIE BĘDZIE.OCZYWIŚCIE SĄ FIRMY,KTÓRE BIORĄ TZW.WPISOWE-NP. ITC W POLSCE, JOBCENTER ITD.
MUSZĄ ONE MIEĆ CERTYFIKAT. SPRAWDŹ SOBIE W URZĘDACH PRACY W POLSCE.
JA NP., RÓWNIEŻ WYJEŻDŹAM PRZEZ POŚREDNIKA W ANGLI,ALE ONI NIE BIORĄ ŻADNYCH OPŁAT A DODATKOWO MAM REKRUTACJĘ TELEFONICZNĄ I SPRAWDZAJĄ MOJĄ ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA.
NIE WIEM JAK INNI CI ODPOWIEDZĄ ALE JA JUŻ WYRAZIŁEM SWOJĄ OPINIĘ