Strona główna Działy Hyde Park Witam szanownych forumowiczów :D

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    panoram
    Członek

Mało topików więc pozwoliłem sobie załozyć nowy :))

Na wstępie muszę powiedzieć że stronka jest rewelacyjna, od 29.08 bedę mieszkańcem Leeds i jade tam poraz pierwszy, dlatego postanowiłem przeszukać przepadzisty internet by dowiedzieć się czegoś więcej o tym mieście całkowicie przypadkiem trafiłem na leeds.pl i jestem naprawde bardzo miło zaskoczony. Znalazłem sporo bardzo ciekawych i przydatnych rzeczy i to w ojczystym języku 😀 ➡ gratuluje profesionalnego podejścia panowie Good Job! trzymać tak dalej 😉

Szukam pracy

KwiateK
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    panoram wrote:

Mało topików więc pozwoliłem sobie załozyć nowy :))

Na wstępie muszę powiedzieć że stronka jest rewelacyjna, od 29.08 bedę mieszkańcem Leeds i jade tam poraz pierwszy, dlatego postanowiłem przeszukać przepadzisty internet by dowiedzieć się czegoś więcej o tym mieście całkowicie przypadkiem trafiłem na leeds.pl i jestem naprawde bardzo miło zaskoczony. Znalazłem sporo bardzo ciekawych i przydatnych rzeczy i to w ojczystym języku 😀 ➡ gratuluje profesionalnego podejścia panowie Good Job! trzymać tak dalej 😉

Szukam pracy

Heheh 🙂
    Dzieki za slowa uznania, staramy sie jak mozemy 🙂

..no i powodzenia w znalezieniu pracy 😉

Anonim
    Gość

Thx Kwiatek – myślę że coś uda się znaleść sporo ludkuf wraca na studia po za tym na wejściu bedę miał jakąś pracke w gastronomi 😆 z tym że zalediwe 3-4 dni tygodniowo.

Tak na marginesie jest jakaś inna firma przewozowa niż NationalExpress która ma bezpośrednie połącznie między Lotniskiem w Luton a Leeds??

panoram
    Członek

Jakby co post tego gościa wyżej jest odemnie 😆

Anonim
    Gość

Ja również witam wszystkich 😀
    Super stronka, bardzo przydatna szczególnie dla tych osób, które planują wyjazd do Leeds ❗ ( ja prawdopodobnie zawitam w Leeds pod koniec sierpnia 🙂 )
    pozdrowionka 🙂

Anonim
    Gość

mała pomyłka ;p bede pod koniec wrzesnia 😉

ScOOrK
    Członek

A ja postanowiłem odświeżyć jeden ze starych postów, bo spodobał mi się komentarz o stronce. 😀

Pozdrawiam Wszystkich ❗

Kaliko
    Participant

Cóż za łakomstwo na pochwały bo zacznę Cię podejrzewać o coś…. 😉

ScOOrK
    Członek

😳 Sprawa się rypła. 😀 To ja uciekam. 😀 ➡

I już mnie nie ma…

hajduszek
    Participant

skoro to taki 'post powitalny’ to sie wezme i podepne 😉

witam, dzien dobry, hi, i w ogole :>

a ja w anglii juz za dwa tygodnie…

Radosc
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    hajduszek wrote:

a ja w anglii juz za dwa tygodnie…

Hajduszek!!! Alez zes mi zaimponowal!!! 😉

Witam i pozdrawiam na tym angielskim landzie 😉

R

groove
    Participant

to ja też się przywitam, siemanko
    ja juz za 8 dni na wyspie, co to będzie 😕

hajduszek
    Participant

ja tu nie imponuje tylko sie z mysla oswajam, lekko przerazona jestem 😛

witam witam, o Radosci :>

ScOOrK
    Członek

Nic się nie bój… Tutaj nie tak strasznie, jak o nas w Wiadomościach mówią (kartony nie tylko na dworcach, ale i z ładnym widokiem na rzekę). 😀

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.