Strona główna Działy Hyde Park Jak najlepiej dojechac z Polski do Leeds?

• This topic has odpowiedzi, 8 wypowiedzi, and was last updated 19 years temu by Anonim.
Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Agnieszka wrote:

Czesc,
    Mozecie mi pomoc -jak mozna najlepiej (najtaniej) dojechac z Polski do Leeds?
    Dzieki za pomoc.
    pozd

Nam się udało kupić dużo wcześniej przed wylotem bilet z Pragi Jet2.com za 160 zł razem z opłatami. Mieszkamy u podnóża Karkonoszy (do Pragi jakieś 150 km), więc jest to dla nas bardzo wygodne. A dojazd np. Ze Szklarskiej Poręby do Pragi busem to koszt ok. 300 zł (niezależnie czy jedzie 4 czy 6 osób)
    Pozdrawiam

turpis
    Członek

Witam. Planuje za niedlugo przyjechac do Leeds. Co sadzicie o takim polaczeniu? Z (np.)Krakowa do Manchester (Terminal 1) liniami lotniczymi SkyEurope
    http://www.skyeurope.com/start.php?lang=pl
    No i dalej to wlaściwie niewiem czym lepiej i taniej – pociagiem czy autobusem do Leeds?
    Może się ktoś orientuje?

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    turpis wrote:

Witam. Planuje za niedlugo przyjechac do Leeds. Co sadzicie o takim polaczeniu? Z (np.)Krakowa do Manchester (Terminal 1) liniami lotniczymi SkyEurope
    http://www.skyeurope.com/start.php?lang=pl
    No i dalej to wlaściwie niewiem czym lepiej i taniej – pociagiem czy autobusem do Leeds?
    Może się ktoś orientuje?

Mysle ze najwygodniej pociagiem prosto z lotniska niestety nie pamietam ceny biletu chyba w jedna strone ok 16 funtow.

Pozdrawiam

B.

Wojtek
    Członek

Agnieszka wrote:

Czesc,
    Mozecie mi pomoc -jak mozna najlepiej (najtaniej) dojechac z Polski do Leeds?
    Dzieki za pomoc.
    pozd

Agnieszka

ja mieszkam w zachodniej czesci polski wiec mam bardzo dobre (i bardzo tanie!!!) poloczenie easyjet z liverpool do berlina. Nigdy nie lecialem za sume wyzsza od 50 funtow!!! termin urlopu dobieram sobie do aktualnej ceny i wszystko gra . do liverpool jade samochodem (koszt ok. 20 funtow), zostawiam go na parkingu (tydzien kosztuje ok. 30 funtow) a do berlina zawsze ktos po mnie wyjedzie. Latam zawsze z zona wiec koszy sie rozkladaja i koszt calosciowy na osobe to ok. 65-75 funtow. pozdrawiam

Anonim
    Gość

bilet z leeds do liverpoolu kosztuje 30 funtow w 2 strony
    poza tym to sie nie oplaca
    poniewaz za 29 funtow mozna miec ekspresem z Leeds do Londynu
    a tam 10 funtow kosztuje bilet na lotnisko.

przeciez jak ktos juz kupuje bilety na samolot to wiadomo ze kupuje wczesniej bo taniej.
    Tak samo jest z autobusami i pociagami w anglii !!
    Jak sie kupi z tygodniowym wyprzedzeniem bilet z Leeds do Londynu to cena wynosi 18.50 w jedna strone. … w dwie kosztuje 29.00.
    A bilet kupiony w dniu wyjazdu (open ticket) kosztuje ok. 66.00
    Na autobus z Leeds do Londynu wydamy (open ticket) 17.50.
    Wiec ludzie jesli kupujecie bilety na samolot WCZESNIEJ i planujecie podroz
    to pomysle o kupnie biletu na pociag lub autobus.

ps. ponoc bilety na autobus … kupowane wczesniej to czasem 1 funt. za trace Londyn – > Leeds

Anonim
    Gość

a ja planuje spacer zajmie to troche czasu ale bede mial te pare funtow zaoszczedzone

Anonim
    Gość

Czesc;))
    mam pytanko jak szybko i tanio dostac sie z Rybnika do Leeds?wiem ze pisaliscie juz na ten temat…ale chcialabym dowiedziec sie czy sa jakies inne przewozniki oprocz Interbus.
    Dzieki i pozdrawiam;))

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.