Strona główna Działy Hyde Park zycie w Leeds

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Gdzie najbardziej lubicie wieczorami wychodzic -w Leeds oczywiscie.

Anonim
    Gość

Mi podobaja sie dwa kluby:
    -Bar Risa
    -Tiger Tiger

Anonim
    Gość

hejka wszystkim:)
    wiecie ze w Haven&hell jest polski barman? mialam okazje go spotkac w ostatnio sobote (kazdy zauwaza moj akcent:) . wiec jak robicie wypad tam to rozgladajcie sie za nim bo robi pyszne drinki:)
    Pozdrawiam wszystkich i pana barmana:)

Anonim
    Gość

Czesc !!
    Napiszcie jak znalesc prace i mieszkanie w Leeds,sa moze jakies agencje jesli tak to podajcie namiary
    Dzieki.

KwiateK
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Robert wrote:

Czesc !!
    Napiszcie jak znalesc prace i mieszkanie w Leeds,sa moze jakies agencje jesli tak to podajcie namiary
    Dzieki.

Co do biur pracy, zobacz na stronie w dziale PRACA
    „(…) http://www.ukwebstart.com/employment.html – spis chyba wszystkich prywatnych biur pracy dla każdego miasta w Wielkiej Brytanii.”

Szukanie pracy w Leeds i w ogole w GB zaczalbym chyba wlasnie od adresow znajdujacych sie w dziale PRACA.

Pozdrawiam

Anonim
    Gość

Czesc ludzie!
    Przyjezdzam do Leeds okolo 13 wrzesnia do pracy i zastanawia mnie czy legitymacja ISIC pomoze mi w przyszlosci uzyskac jakies znizki.Szczegolnie interesuje mnie czy moge taniej wynajac mieszkanie. Oplaca sie kupowac ta legitymacje ❓ [/color:504d596ff5] 🙂
    Czekam na podpowiedzi i dzieki 😉

Anonim
    Gość

hej,
    mieszkania raczej tniej nie wynajmniesz:(
    mozesz miec znizke np. do kina
    powodzenia
    Michal

Anonim
    Gość

Przyjezdzam niedługo do Leeds na 2 lata,prosze o jakieś info na temat czy jest tam jakies polski przedszkole zeby mozna posłac dziecko?Poza tym co tam jest ciekawego i czy fajne miasto?

Darius
    Participant

Hej!
    Chciałbym odświeżyć ten post.
    I co się zmieniło od trzech lat? Te same kluby i ta sama nuda, nie ma gdzie pójść wieczorem?
    Powstały jakiś nowe? może polskie 😮

fatamorgana
    Participant

Czyzby z tego miało wynikać, ze w Huddersfield jest nuda? 😯
    Żartuję oczywiście…
    w międzyczasie przybyło sporo klubów, knajpy pozmieniały wygląd.
    Pytanie czego tak naprawde szukasz…?
    Mocniejsze wrażenia ma "Red/Blue Leopard", natomiast "Revolution" powinno się tez spodobać.
    Poza tym w "Baja" właśnie będzie "Polski Wieczór".
    A poza tym, "NU" wraca niedługo.

Sandgirl
    Członek

a ja wczoraj odkrylam polski sklep – kafejke (chyba.. ) na harrogate road..
    chyba zaczniemy tam czasami chodzic 🙂

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.