Strona główna Działy Prawo zlamanie zle wypelnionej umowy zlamanie zle wypelnionej umowy

Reddbull
Członek

vtec studiuje tutaj prawo i w sumie daleko do konca nie mam 🙂 Egzaminy chocby z contractu zdalem na ponad 85% wiec zapewniam cie, ze wiem o czym pisze ;]

Tak wiec na razie student prawa a nie prawnik a co do mojego samochodu, to znac to ty sie nie znasz 😛 To jest golf 4 to po pierwsze a po drugie nie widze gdzie on jest 'stuningowany’. On tak z fabryki wyjechal 🙂 a tuningu nie cierpie do tego stopnia, ze radio nawet wymienialem na oryginalne bo jakis ciolek wioche wstawil zeby stukala 🙂
Takze nastepnym razem pomysl zanim napiszesz 🙂 Wy sie wszyscy tej inteligencji czepiliscie… moze jakis test iq na forum ? 😀 Wtedy rank zrobicie i zobaczymy czy ty masz sie czym pochwalic. 😉

I jesli moge poprosic o jakis argument co do mojego 'braku inteligencji’ ?

Wiekszosc z was inteligencja tez nie grzeszy. Wypowiadacie sie czesto na tematy o ktorych pojecia nie macie i piszecie takie bzdury, ze uszy opadaja. Wetkniesz cos od siebie, zeby zablysnac w poscie tylko, ze nic wartosciowego do niego nie dodasz. Prawda vtec? 😉

I jeszcze co do auta zapytaj google o Golf ANNIVERSARY… i zobacz czy ten moj jest faktycznie 'stuningowany’ zamiast nastepnym razem pochwalisz sie swoja inteligencja 🙂