Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
peterLDZ wrote:
Od niedawna mam sasiada przez sciane ktory potrafi o 2 w nocy "zympolic"(jakkolwiek sie to pisze) na gitarze lub puszczac glosno muze 😈 ,oczywiscie tylko w srodku nocy kiedy normalni ludzie spia bo ida do pracy rano. Sasiad jest brudnym angolem i narazie prosby i grozby nie pomogly. Mam razem z kolega nieprzeparta ochote rozwiazac ten problem po Polsku 😉 jednak rozsadek jeszcze nas powstrzymuje(wogole ja nie jestem agresywny) 😆
Czy ktos wie jak prawnie mozna wyegzekwowac cisze w nocy ?Ewentualnie prosze o propozycje umilenia mu zycia 😡
Musisz skontaktowac sie z Twoim local council. Za pierwszym razem dostanie ostrzezenie. Za drugim kare pieniezna. Jesli sytuacja nadal bedzie sie powtarzala, zabiora mu sprzet itp.
Po Polsku nie radze sprawy zalatwiac 🙂 Nie zapominaj, ze to my jestesmy mniejszoscia narodowa… pojdzie do pubu bo kolegow i zobaczysz… poza tym troche prostackie metody na rozwiazywanie konfliktow. Zalatw go sprytnie…