Strona główna › Działy › Czarna lista › cd historii Maxa L… › cd historii Maxa L…
wracamy do punktu wyjscia…
Zadnych argumentow tylko proba obrazania. Przypomnijmy- post ma na celu ostrzegac przed oszustami co niniejszym czynie. Jesli chcesz mnie chlopczyku o nicku na [b:70d1aff31c]P[/b:70d1aff31c] obrazac musisz podszkolic sie w retoryce.
Poszukaj innych argumentow.Te ktorych uzywasz sa zwietrzale i malo przekonywujace. Ale idac za twoimi insynuacjami :alkoholiczka starsza wiekiem ktorej awanse do nastolatka tak atrakcyjnej postury jak opisal Fata(zapomnial o zezie i przygarbieniu) i o tak przebogatej umyslowosci i erudycji jak powyzej wspomniano i jaka jest naturalna dla osobnikow ktorzy gimnazjim konczyli w trybie indywidualnym (bo sie do normalnej edukacji nie kwalifikowali)- msci sie teraz -jak kazda kobieta odrzucona i szkaluje biedne dzieciątko- aniołeczka który miał to nieszczescie ze sie z nia zetknał. Ładny obrazek tylko nie wiem czy wiarygodny. Dzieci, zwlaszcza szczegolnej troski jakos mnie nie pociagały i nie pociagaja. Jakos nie doczekalam sie obiecanego pozwu sadowego i zyje sobie spokojnie obserwujac z sadystyczna przyjemnoscia jak sie niejaki Max kompromituje i pograza. Moze tak podamy namiary na portal nasza klasa.pl i dane jego dziewczyny zeby kazdy mogl sobie popatrzec jak to nieskazitelny Max promuje swoja wybranke? Niezly ubaw maja w hotelu z ktorego go wyrzucono… Ale dosc tych dywagacji. Zbierz kolego jakies konkrety i powtarzam- zwroc uwage jakiego tematu dotyczy post. Ja konsekwentnie ostrzegam przed oszustem i bede to robic nie dlatego, ze sie za cos wyimagowanego mszcze, ale ku przestrodze innych, aby nie byli w dobroci swojej tak naiwni jak ja i nie dali sie temu indywiduum wykorzystac. Bo jedno czego mu natura nie poskapila to bieglosci we wkrecaniu kitów i wykorzystywaniu innych. Zycze dobrego samopoczucia domoroslemu odwokatowi i jego klientowi. Proponuje wrocic do jednej z nowel Zeromskiego- tak jest sporo o tym ze akcja wywoluje reakcje. Tytulu nie podam- moze sprowokuje jakies myslenie i poszukiwanie bo nie podejrzewam ze wiesz o jaki tytul chodzi…Baw sie dobrze- ja sie wyłaczam i pozostane na wymianie informacji na prv z osobami które baaaaardzo chca sie spotkac z Maxiem…