Mylisz sie hardcor.Skype dziala i sie miewa bardzo dobrze :).Kontrakt [b:76714ab263]nie musialem [/b:76714ab263] podpisac ale chcialem – roznica w porownaniu z Virgin i BT – tam zawsze trzeba podpisac :lol:. Zanim podpisalem kontrakt sprawdzilem dokladnie czy warto sie w to pakowac. No cos predkosc nie jest nadzwyczajna,ale wystarczajaca. Poza tym w pracy mam lacze kilkadziesiat razy szybsze i co z tego? skoro sciagajac jakis konkretny plik mam ta sama predkosc jak na swoim domowym necie.A to nie wina netu,ktorego mam-tylko konkretnego serwera z ktorego sciagam. Ale jak juz wspomnialem sa wady i zalety tej opcji wyboru internetu . Sieci 3G wciaz sie rozwijaja,ostatnio czytalem,ze Vodafone udostepnia lacze o predkosci do 7.2 MB (niestety tylko narazie Londyn).Ale porownujac do starego GPRS to jest spora roznica i duzy krok na przod :). Nie jestem jakims fanatykiem tego,ale BT tez nie jest doskonale. Fajne tylko sa reklamy do 8 MB . Tylko to tez zalezy,gdzie mieszkasz. Wiec to tez nie taki miodzik. Poprostu przedstawilem alternatywe dla naszego kochanego BT i Virgin ;).