Strona główna Działy Śmietnik Witamy i zapraszamy! Witamy i zapraszamy!

Minek
Członek

To ja może tak inaczej, bo jak najbardziej pozytywnie- naprawdę dobra robota Panowie! To jak dla mnie wielkie zaskoczenie z tą telewizją, ale… popieram!

Niech się dzieje jak najwięcej w tym Naszym Leeds- nareszcie można zobaczyć, że się tutaj coś kręci, że ktoś chce coś komuś przekazać (pokazać i to bezinteresownie), nie tylko wieczne spory, nudne komentarze, zażarte bitwy oraz "wredotę" i "parszystwo"…

Z pewnością będę Waszym widzem. To miło obejrzeć w Naszej "telewizji", o czym się na forum mogło od dawna czytać i co się tutaj na własne oczy zobaczyło…

Ten post jest pisany "na żywo", zaraz kilka minut od przeczytania przeze mnie informacji o "narodzinach" tego nowego dziecka polonijnej społeczności w Leeds… Z pewnością (obiecuję to ze swojej strony!) będę na bieżąco komentował materiały tam publikowane- a jeśli krytykował, czego nie mogę wykluczyć, to jak najbardziej konstruktywnie.

Jeszce raz Panowie życzę powodzenia przy tworzeniu nowych materiałów do Naszej "telewizji", a co za tym idzie, wytrwałości oraz… weny!

WELL DONE!

😀