Strona główna › Działy › Hyde Park › UWAGA! Zbiórka na rzecz mamy Lidii Motylskiej! › UWAGA! Zbiórka na rzecz mamy Lidii Motylskiej!
filipek wrote:nomine wrote:niechcij trafic na mnie jak sobie popije i cie spotkam …..
N/C DNO!![/quote]
No to pojechałeś z wyobraźnią. Nie, żebym za Fatą przepadała… Ale nie musiał się angażować w to, a chciał.
Co z tego, że ktoś pracuje? Wiesz, ile kosztuje przewóz, przepraszam, zwłok do Polski? Nie? To się zorientuj, a potem krytykuj. To straszna tragedia dla mamy Lidki. A wsparcie rodaków świadczy o tym, że Polak Polakowi nie zawsze na obczyźnie jest wilkiem!
Pytanie z innej beczki… Czy Mama dostała już pieniążki? Czy wiadomo, jak sobie radzi? :roll:[/quote]
rolf
wydaje mi sie ze nierozumielismy sie tak jak potrzeba ja nie karze tej kobiecie isc do pracy po tej tragedi ale mowie ze napewno tu pracowala, pozatym zdaje sobie sprawe ile to moze kosztowac i wiem ze sa ta niemale koszty ale to sie stalo i sie nieodstanie trzeba zyc dalej
co do pomocy polak – polakowi to zejdz na ziemie bo zadko sie to zdaza co wiecej polak – polaka pograzy szybciej niz mu pomoze. i nichodzilo mi o to ze jestem nieczuly na czujas tragedie tylko niemoge zrozumiec po co te kwesty a pozatym to wiekszosc robi to zeby sie pokazac
mhm a to ze nielubie faty i to ze napisalem ze mu sie zebralo nieznaczy ze zalatwiam sprawy przez pobicie i nikogo nie strasze poprostu juz mam dosc jego moscia i "pomocy" jaka oferuje ten pan dla innych, z mojej strony niech ten pan zajmie sie swoja "dupa" a nie wszedzie go pelno jak ta przekupka na rynku co handluje jajkami albo pietruszka i z nudow musi wszystki ploty roznosic. a tak wogole to nieprzepadam za mordobiciem ale czasem niema innego rozwiazania ….
sory za bledy pisalem posta o 4 rano wiec moze byc ich sporo :/