Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
v-tec wrote:
Z BT nikt nie przychodzi bo sprzęt dostajesz pocztą (nawet gdyby przyszedł to przecież nie pozwoliłbym mu mieszać w moim kompie!) a płytka 'instalacyjna’ z virgin nie zawiera żadnych niezbędnych sterowników, dowód: ja jej nie odpaliłem a internet mam. Idę np. do starbucks i podłączam się do wifi i jakoś nie muszę instalować sterownika. Sterowniki do karty sieciowej są na załączonej do niej płytce (i z reguły preinstalowane na kompie) przecież nie provider je dostarcza!! Dziwię się trochę że obaj tak się rzekomo znacie na komputerach a takie rzeczy opowiadacie.
PS. BT i virgin działają wg całkowcie odmiennych technologii
kurde v-tec my ciegle mowimy o MODEMACH a ty ciagle o wifi…jeszcze raz…nie kazdy modem to router a i nie kazdy router to modem…ja kupilem odblowany router z BT (Voyager 2500v) na ebayu…mam komp stacjonarny i chyba musze jakos podpiac MODEM to kompa, tak ? a jak podpiac to chyba system musi go jakos rozpoznac, tak ? a rozpoznaje go dzieki sterownikom…ktos kto ma laptopa to nie ma tego problemu bo jak ma router wifi to podlacza sie przez wifi…a w kompach stacjonarnych wifi to raczej nie jest standard tylko trzeba dokupic karte z taka smieszna antenka ktora wystaje z tylu…wiec albo podlaczasz przez kabel sieciowy i nie trzeba ci sterownikow, albo podlaczasz przez USB i potrzebna ci sa sterowniki…juz inaczej tego nie wytlumacze 😆