Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Uxbridge wrote:
Nie mam pewnosci czy post ten jest naruszeniem regulaminu. Mi sie nie podoba, bo podpada pod insynuacje i pogrozki. Ale poniewaz mamy takich postow troche ostatnio, postanowilem nie kasowac tylko przeniesc do erystyki. Moderator tego dzialu jest na razie offline, ale niech MK podejmie decyzje.
Do Lilabaj. 90% Twoich postow to uwagi (czesto agresywne) pod adresem innych forumowiczow. Nie wnikam czy sluszne czy nie. Prawie kazdy z nas ma na swoim koncie niemerytoryczne posty. Ale zastanow sie, czy wdawanie sie w pyskowki (lub prowokowanie ich) przy kazdej nadajacej sie okazji nie jest tym samym co ty krytykujesz na forum.
Rozdzielilam…
Co do pierwszej czesci: jesli ktos tu cos insynuuje, to ty – ze to nie jest zwykle ostrzezenie/upomnienie przed dalszymikonsekwencjami prawnymi nieodpowiedzialnego zachowania fatamorgany lecz pogrozka… Zastanow sie! Nie rob blazna i z siebie, i z policji! Czym groze tak w ogole i z ciekawosci?
"Bijesz" niepotrzebnie piane… TO NIE POGROZKA (dotarlo?)
Co do drugiej czesci: bycie osoba bezposrednia w moim przypadku oznacza umiejetnosc obiektywnej oceny samej siebie oraz narzucenie sobie pewnych granic przyzwoitosci. Jesli razi cie moja szczerosc do bolu, nie czytaj moich komentarzy – byc moze nie jestes na nia gotow.
Jesli nie potrafisz zaakceptowac prawdy o sobie, idz do psychologa. Czy tylko tworcy leeds.pl maja prawo do wlasnego zdania? No nie!
PS. Jesli w banku zazadaja od ciebie potwierdzenia adresu przed zalozeniem konta to tez powiesz, ze bank zachowuje sie agresywnie?