Strona główna Działy Czarna lista transfer biletu lotniczego!! transfer biletu lotniczego!!

DaViD_ek
Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
Gienia wrote:

przeciez to normalne ze tak jest,wiec czemu umieszczasz osobe ktora ci sprzedala i pania z call centre na czarnej liscie?

Nie umieszczam tych pań na czarnej liście, tylko ostrzegam przed firmami przewozowymi, które dają po pierwsze horendalne kwoty na bilety, po drugie jak ktoś już kupi "second hand" to oni sobie i tak nadrabiają przez "wyrównanie ceny".
Ja rozumiem, że mają jakieś ceny na daty odlotów – jak bym przebookowywał bilet z powiedzmy środy na sobotę, to ok, wiem, że muszę cenę biletu wyrównać.. ale to, że za bilet trzeba płacić "po raz drugi" tylko z racji, że zmienia się nazwisko!? przecież już dostali raz kasę, był kupiony wcześniej w takiej i w takiej cenie, więc jakim prawem teraz "wyrównują cenę"??!??

Jak już napisałem powyżej NIE UMIESZCZAM pani sprzedającej bilet na czarnej liście! Wychodze z założenia, że skoro moi rodzice byli na tyle inteligentni, że mnie wychowali do nie-oszukiwania, to jej też tacy byli.. Mogła być nieświadoma takiej żydowskiej procedury, więc nie mam do niej problemu.

Post ma na celu OSTRZEC PRZED KUPOWANIEM BILETÓW SECOND-HAND.. a szczególnie lini Jet2, bo tylko stracicie na "wyrównaniu ceny"

pozdro!